THE HEART NEVER LIES ~

6:00 AM

Assalamualaikum semua dan selamat malam =) hope korang da makan. hehe.. wan belum makan lagi ni. maklum la diet. haha! jangan caye! bukan diet ok. wan malas nak makan. tk de selera. bukan makanan yang ibu wan masak tak sedap ok. kalau you alls nak tahu. ibu wan merupakan chef antarabangsa *dalam mimpi wan je. hehe ~

ok! back to the topic. selalu je. kalau wan nak tulis entry ni je. mesti dan tak pernah keluar topik. hehe. tapi ok la 2 kan? otak kita ni berfikir juga. tak duk diam. kalau otak tak d gunakan. konfom otak cepat rosak. huhu. maksud wan rosak 2 bukan pecah or terbelah dua ok.hehe maksud wan. rosak 2 tak ley gunakan otak untuk berfikir da. lupa ingatan. 

tengok 2. keluar tajuk lagi. hehe. pada pendapat korang. tajuk entri wan kali ni sedih ke? happy? or tk de pape. hehe. sebenarnya. hati kita ni tak pernah tipu kita pun. tapi orang kata jangan ikut kata HATI . ikut kata NAFSU =,=  HAHA ! sengal. mana ade kata2x macam 2 kan. huahuhauaaaaa!! nak gelak sampai mampus..huhu !

wan sedih la.! betul kata hati wan yang XXXXXXXX XXXXXXXXX huhu. sape faham apa yang wan kata 2 angkat tangan ! jangan tinggi sangat ! bau ~ hehe. 

ENTRY NI SAJE2X WAN BUAT. TK DE MAKNANYA. HEHE. KORANG JANGAN MARAH. BTW, KORANG MEMANG THE BEST! SAYANG KORANG SESANGAT !! =) MALAM NI WAN TULIS ENTRY YANG BEST. MALAM NANTI JEMPUT DATANG LAGI OK! =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.