Monday, July 25, 2011

TAK LAMA LAGI NAK PUASA! YahoO!!

Assalamualaikum semua :D hope korang sehat.. tak lama lagi nak puasa..tinggal beberapa hari lagi.. yahoo!! akhirnya hari yang wan tunggu2x ni muncul tiba. nak thu nape wan suka bulan puasa ni? cuz, bulan ni je la wan dapat tumpukan 100% to study. tak de lagi SYAITAN yang selalu buat kita tak mau study. =) betul x? yang paling penting.. makan dan minum da tak perlu dalam bulan puasa ni. ;)

tengok 2. larangan makan tau. tungguh waktu berbuka =P

ALAMAK!! Power Rangers pun da lemah! kekurangan kuasa untuk bertarung dengan monster kat luar sana.tengok 2! power  rangers pun puasa.. korang puasa???? =P

Shah Rukh Khan Mengaku tak puasa!! 2 pun ada sebab.. kalau semua kedai tutup time ni.. konfom shah rukh khan pun puasa..haha!!


p/s --> yahoo ! sekali lagi!! wan tak sabar nak puasa!! happy! <3 hope time ni..wan dapat buat lebih banyak amal ibadat..amin <3 

5 comments :

Queen F said...

yeah tak sabar nak tunggu Ramadhan.. moga kita dipanjangkan usia bertemu Ramadhan tahun ni & dapat habeskan Ramadhan tahun ni dengan jayanya.. :)

Shah URL said...

selamat berpuasa dik. puasa btl2

Rizwan Ewan said...

Queen F --> amin.... =) <3

Rizwan Ewan said...

Shah URL --> ok..abg pun sma..puasa btul2x gak :P =)

RAIZAN said...

wahaha! suke power rangers tu! >..<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers