Follow kalau sudi ^_^V ♥

Saturday, July 16, 2011

KOLEKSI GAMBAR [18sx] Kat Kolej Matrikulasi Labuan

Assalamualaikum . . wa! blog wan da penuh dengan sampah sarap. mentang2x wan tak update. korang sanggup buang sampah kat blog wan. (joke je. hehe). jom layan pic2x 18sx. konon je la.!! haha.. time wan g Lawatan Kat KML
(Kolej Matrikulasi Labuan) =)
..
Time ni kat atas feri. otw, pegi labuan =) wa! kawan2x wan nak buang wan g laut.! sampai hati =,= hehe

pic ni. pic favourite wan! macam student KML yang btul la plak. ngee.

ttaaaadddaaaaa!! ni pic wan. tpi nape wan nampak rendah je kat dlm pic 2?? (mmang rendah pun. :P)

ni kat Labuan jga <3 time ni kat muziem chimney!! best!!

sama jga <3

menara kat belakang 2la yang bernama chimney. menara peninggalan JEPUN. =) kalau wan tak silap. huhu.

selepas pegi muzium. kami pergi ke TAMAN BURUNG LABUAN. yeah!!

wan bergambar dengan kancil. bukan kereta kancil ok! kancil yang sudah d awet muda. haha !

Wan bersama cik daty bergambar dengan MAK CIK BURUNG UNTA. haha!

ok ok!! kami sempat pegi pantai . tapi bukan hari yang sama time kami pegi Muzium n taman burung. ni keesokannya =)

Bergambar Single2x.. legaaa!! tk de sape yang mengganggu.. :P

Wan bersama Student KML or Abg angkat wan =)

1..2...3...! ok time ni penat da 3jam kat pantai. huhhu.. tpi mmang best la!!

Sempat lagi pozing maut! walaupun.semua da bau kuda.! hahahaaa..

<3 like pic ni. created to --> cikgu sudirman =)

time ni. da nak balik pegi sandakan. singgah jap kat tempat yang banyak ikan! enta ape nama tempat ni. kuikui! wan lupa..

Sekali lagi! yaHoo!!

3 Kali lagi.! hahaa!! ok la 2.

ok 2 je. Thanks korang sudi baca entry wan ni <3 syg korang! serius ni! tk tipu =)

9 comments:

eddy syrol said...

ada pg anjung katam?sedap mkn sana...




SUMBANG MAMBANG

MEMBEBEL TIME

Asyraf Arif said...

wahh, lama dah tak g trip ramai2. huhu

s.y.a.r.q said...

KML siap ade uniform sendiri eh????

RAIZAN said...

Wan! cik daty tu da berpunya ke? Nak kenal la kalau die masih single! >.<

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana belom jejak ke sabah ,. sarawak pernah la ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/is-that-true.html

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana belom jejak ke sabah ,. sarawak pernah la ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/is-that-true.html

Rizwan Ewan said...

eddy --> tk sempat.. (~_~) lain kali insya'Allah.. kalau smpat.. pegi :) hehe

Rizwan Ewan said...

Asyraf --> nnti kita pegi ramai2x ;) hehe

nad nadz said...

Abg angkat kmu; Alfred keleman, kawan saya :) korang pulak tu yg msk masa kteorg kuliah.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers