Sunday, July 3, 2011

Peringatan buat penganjur CONTEST , GA (GiveAway) & SEGMEN.!!

sekadar gambar hiasan

Assalamualaikum semua.? hari yang wan tunggu2x da semakin dekat. nerves sesangat. maklum la tak biasa nk jalan jauh2x macam ni. wan hope perjalanan korang ke KML ni. tiada halangan. 

dilindungi oleh ALLAH S.W.T.. amin.. ok. back to the topic. wan nak story la ngan korang. hari 2 wan ada join contest. and jadi pemenang plak. sesangat tak sangkah.

tapi wan agak kecewa jga la. smpai hari ni. tk de pun hadiah contest 2 smpai kat tangan wan. so, sape yang harus d persalahkan dlm hal mcm ni??? jawab.. jangan tak jawab.. wan join contest 2 pun. sebab. wan nak hadiah. kalau korang nak join contest or sewaktu dengannya. sebab ape?? 

di sini. wan merakam kan. rasa kekecewaan terhadap pihak yang berkenaan. wan rasa. dia just nak dapatkan publisiti (betul ke ejaan 2?).

kalau tak mampu. jangan la menjanjikan hadiah yang bukan2x.kan lebih baik. kalau dia 2. ckp terus terang. yang dia tak mampu beli hadiah 2. just dpt review je. mampus......huhu

mungkin. satu hari nanti. wan akan nyatakan siapa penganjur tersebut.! bersiap sedia la.. pasti anda juga yang akan malu (jahatnya wan ni ^^)
..


p/s --> wan bukan budak2x yang tk de otak ok! ingatan wan masih 100% baik. wan takan lupakan.haha.... kalau tak mampu cakap la tak mampu! janji tetap janji =) mula dari hari ni. wan boikot blog ko!

2 comments :

cik najihah said...

walamak..
kebetulan isi entry kite same plak..
bengang gile dengan penganjur yang tah pape ni

Fathiah Hamim said...

eh ramai rupanya yang buat hal. ish3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers