KOLEJ MATRIKULASI LABUAN.

2:33 AM

ehsan pakcik google.

Hye hye hye.. dan Assalamualaikum buat korang yang beragama ISLAM <3
mesti korang tertanya-tanya. nape tajuk wan KML.. kan?
..
sebenarnya.. malam ni pukul 9:00PM. wan akan gerak pegi sekolah. huhu.. pastu wan akan join rombongan lawatan ke kolej matrikulasi labuan. yahOo!! 

mesti nanti wan akan rindu kat blog wan. dan yang akan paling wan rindukan. pembaca setia blog wan. abang2x blogger, akak2x blogger, adk2x blogger dan sewaktu dengannya. korang jaga diri baik2x ye. Love u all!! =(
..
Doakan wan selamat sampai ke destinasi dan selamat pulang ke rumah. amin.. =) 
..
rasanya ni post terakhir wan dalam minggu ni. maklum la kat sana. tak dapat online. kalau dapat pun. tak sempat nak update blog. hehe. bzy la katakan..haha!!
..
ok la! wot wot!! malam ni da nak bertolak. tapi wan belum kemas barang (~_~)
bye bye.. dan salam ! PEACE <3

You Might Also Like

21 comments

  1. thanks laskar pelangi :') wan akn rindukn korang!

    ReplyDelete
  2. take care.. nak souvenir..hehehhe

    ReplyDelete
  3. wan kirim svinir..hahaha.. smoga slamat pergi dan pulang

    ReplyDelete
  4. AesyaZealous --> ok! PM wan bgi alamt..hehe

    ReplyDelete
  5. Pendamba Mawar --> Thanks ;) :') ok!! pm wan jga..kalau nk svinir 2..hihi

    ReplyDelete
  6. weh wan! xaci la! ko gi dulu matrikulasi dari aku! XD haahaa!

    ReplyDelete
  7. Bye byee :) jaga diri elok-2, makan elok-2 , semayang jangan tinggal . mandi , basuh bajuuu T__T Take care

    ReplyDelete
  8. Raizan --> jgn ar jealous :P hehe..

    ReplyDelete
  9. la... ingatkan jadi student kat sana.. lawatan rupanya... hehehe... btw, salam kat En Sawang k~ hehehe :P

    ReplyDelete
  10. Alia NAtasha --> huhu!! thanks thanks so much!! =') take care 2..

    ReplyDelete
  11. Budak Baru BElajar --> haha!!! oke oke.. =) lawatan je..huhu~ en sawang 2 sape?

    ReplyDelete
  12. hahahaha,,,,matrikulasi labuan ekkk...dekat jek tuh...slalu jek student KML datang sakit kat ospital labuan nieh...ekkekekee

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Sy bekas student KML. Sesi 2010/2011 :) Don't bother going online while you're there. Seriously. Lagging internet connection T__T

    BTW En. Sawang tu Pengarah KML n_n

    ReplyDelete
  15. wohoo,aku tgh study kt KML sekarang ni,sesi 2011/2013tak tau pulak ada skolah nk lwt matrikulasi sini..hahaha..jmpa kt KML nnti

    ReplyDelete
  16. I've been there in 2008..hehe..rindu ohh sama KML..kirim salam aa ^^

    ReplyDelete
  17. Yol --> oo.. yekw? kerja kt hospital labuan ke?

    ReplyDelete
  18. Aqilah Musfirah A.R. --> haha! tk online pun. agak bzy..huhu..

    ReplyDelete
  19. NISA NASI --> yekw? tk jumpa pun (T.T)

    ReplyDelete
  20. Aemy Shamy --> huhu.. okeoke ;)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...