Follower bertuah Wan Yang ke-900! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

1:28 PM

Assalamualaikum semua. dan selamat pagi <3 <3
akhirnya. belog wan da mencapai 900 follower yang memang the best 4EVER! wan sayang korang semua. cuz, sudi follow belog yang tak secantik blog korang 2.. jom kita terjah dan follow blogger yang bertuah.menjadi follower wan yang ke-900
....
blogger 2 ialah 

Tuan Tanah Kepada
                                                    
akak zetty dapat award.. ni awardnya. wan harap. akak sudi ambil banner award kat bawa ni <3 tampal la kat mna2x bahagian blog akak.                                                                            
                                                          
                                                         
p/s--> bila la agaknya baru sampai 1000 follower.. huhu.. tk bersyukur la wan ni..hehe #retis je.k la..bye bye..... <3

You Might Also Like

7 comments

  1. aLoLoLo..sHumel nyer dik..mkseh2,syg adk lebh ( ley ta cm tue..hak2)..BTW thanks wk..slalu singgah la akak pasnie

    ReplyDelete
  2. Diriku --> mmang untung.. wan pun bru dua je award..huhuhu

    ReplyDelete
  3. zetty --> comel? biasa je 2..akak.. bleh je..hehe.. welcome2x.. :D sngt2x di benarkan..kalau akak nk singgah selalu..hehe

    ReplyDelete
  4. entry baru2 la slalu..ty akak baca ok..hehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...