Peluklah tubuhku bila engkau rapuh..

4:30 AM

ekhsan mak cik YouTube

Assalamualaikum semua? pe khbr? sihat? if sihat bagus la. kalau tak sihat. g hospital cepat2x =)
actually wan tak nak on9 da. fokus study 24jam!! yaHoO!! tapi wan terpanggil untuk on9 sekejap. sekejap je ok!! tak lama macam sebelum ni.. huhu. sedih!! tk dapat nak blogwalking..

tajuk ni bukan ada pape maksud pun.tapi maybe story wan ni ada hubungan chemistry. hihi dengan tajuk ni.
wan sebenarnya sedih.huhu! wan tak dapat on9. pastu. ada kawan wan sorang ni duk mengata wan kt belakang. sape yang tak sedih if ada kawan macam 2 kan??? korang ada kawan mcm 2.hope tak de..

ada la yang sorang ni. wan ada buat silap sikit je. smpai hati dia tak bagi wan xxxxxxxxxxxxxx FB dia.. tk pe. tak pe. wan sabar je. walaupun wan d buat macam ni. wan tak marah. wan sedih je. wan ingat. bleh kawan dengan dia ni. rupanya tak. 

betul juga kata abg 2. bukan semua kita bleh caye kat orang2x dalam FACEBOOK ni. ada yang betul2x nak kawan. ada yang nak kawan utk mendapatkan sesuatu. korang mana satu?? huhu..

wan pun tak thu. pa benda yang merepek ni.. hehe.. pape pun. wan sangat2x busy study. k akak2x abg2x n adk2x.. wan nak g study ni. huhu. assalamualaikum....... <3

You Might Also Like

10 comments

  1. jgn sedih wan...die xde niat pon nk hide wall die...die pun exam cm ko jgak wan..:D

    ReplyDelete
  2. yup2,sangat faham feel die taim tu.sbb alin pnah kene.sentap sekejap!hu3 :P

    ReplyDelete
  3. selamat study wan..pedulik kan aja apa org nak kata k... gud luck...

    ReplyDelete
  4. jangan study jar ,. perlu ad mase untok rest jugak ,.

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/awak-d.html

    ReplyDelete
  5. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  6. aleen --> btul3x! wan sentap lama.. 3jam ~_~

    ReplyDelete
  7. PERMATA BIRU --> thanks permata biru (^_^) wan perlukan kata2x mcm ni...bru brtmbh semangat wan nk study!! chayo2x! hehe

    ReplyDelete
  8. syazana --> huhu..msti la.. rest time tidur ;)

    ReplyDelete
  9. abazilah --> huhu! tk fhm mcm mna nk vote (~_~)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...