Tuesday, December 6, 2011

After SPM, nak kerja ! ♥


Assalamualaikum ? ♥
Esok merupakan paper last SPM. ♥ yeah! tak sabar nk jawab.. esok paper

♥ ENGLISH FOR SCIENCE AND TECHNOLOGY ♥

subjek EST ni ada two paper je. paper 1 dan paper 2. start pukul 8am dan tamat pada pukul 12pm.
paper 1 = easy + subjektif
paper 2 = objektif
.......................................................
Ok back to the topic! haha! habis/tamat je exam SPM. wan nk start da cari kerja. yeah! tak kesah la kerja apa. asalkan kerja 2 tak jauh sngt dan kerja 2 halal. ♥ kalau tak halal. sia2 je la kan kita kerja. da la kerja sia2. dapat duit haram plak 2. #sobsob. jauhkn la wan dari kerja2 yang macam 2. huhu. bila wan da dapat gaji. hehe. wan nak simpan. nak kumpul. maybe 1/10 wan belanja g shoping ♥ 1/10 jga wan nak bagi mak+ayah ♥ 8/10 simpan kt bank. ♥

pape pun. korang doakan wan ye.. agar wan dapat pekerjaan yang bagus + senang. hehe. wan tak nak kerja yang susah2..tpi ada ke krja yang senang? ==" huhu.. ada kowt. tapi tak banyak. hehe..

wan bersyukur sangat2 kalau dapat kerja. bukan sebab duit. wan bersyukur sebab wan dapat menambah pengalaman bekerja. ada pepatah jepun mengatakan

"PENGALAMAN, MERUPAKAN IBU KEJAYAAN"

marilah kita bersama2 menambah pengalaman kita untuk menjadi seorang hamba ALLAH S.W.T yang berjaya d dunia dan akhirat ♥

Ok la guys, sampai sini je entry wan untuk kali ni =) papai ~

R

1 comment :

de engineur said...

All the best ya!. Semoga berjaya dgn cemerlang dlm SPM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers