Thursday, December 8, 2011

Tuan Blog Kini Bergelar Budak Lepasan SPM ♥


Assalamualaikum 

macam tak caye je. wan kini bergelar 'LEPASAN SPM'.. hoho! wan nak sekolah lagi la!
sedih la plak.. T.T  lepas ni tak ye da nak bangun awal2 pagi untuk pergi ke sekolah. yeah! sedih + gembira

hurrmm..nak buat apa ek? of course la nk kerja. =) korang da ada kerja? wan da ada kerja =) jangan jealous..! =P

Korang nak tak download ombak rindu HD?
kalau korang nak klik kat SINI
Selamat mencuba semua.. hehe. =)

tak lama lagi birthday someone.. wan tk tahu nk bagi hadiah apa. huhu.. sape ada cadangan???

 H

4 comments :

Ca Cik Duyung said...

akak pas spm jadi minah kilang..best sbb keje ramai2 ngn kawan2 skolah semua.hihi

Scarlett O'Hara said...

Welcome to the club, blogger tegar.

MohdHaz said...

tahniah! keje elok2 eh ehehe..

bgi je hadiah pape..dia msti epi sbb org yg bgi tue org yg dia syng <3

Zulaikha Amielia said...

Jahat ah. Ingtkan Ombak Rindu betull

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers