Tuan Blog Kini Bergelar Budak Lepasan SPM ♥

1:20 PM


Assalamualaikum 

macam tak caye je. wan kini bergelar 'LEPASAN SPM'.. hoho! wan nak sekolah lagi la!
sedih la plak.. T.T  lepas ni tak ye da nak bangun awal2 pagi untuk pergi ke sekolah. yeah! sedih + gembira

hurrmm..nak buat apa ek? of course la nk kerja. =) korang da ada kerja? wan da ada kerja =) jangan jealous..! =P

Korang nak tak download ombak rindu HD?
kalau korang nak klik kat SINI
Selamat mencuba semua.. hehe. =)

tak lama lagi birthday someone.. wan tk tahu nk bagi hadiah apa. huhu.. sape ada cadangan???

 H

You Might Also Like

4 comments

  1. akak pas spm jadi minah kilang..best sbb keje ramai2 ngn kawan2 skolah semua.hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah! keje elok2 eh ehehe..

    bgi je hadiah pape..dia msti epi sbb org yg bgi tue org yg dia syng <3

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...