BFF tetap BFF ♥

11:23 PM

*Bukan orang ni yang wan maksudkan*

Hye ? Hye ? di sini wan nak buat penjelasan sikit. wan harap tiada la lagi salah faham yang akan berlaku. entry ni khas buat orang2 yang masih tertanya2 siapa yang wan maksudkan kat facebook 2. actually, pertanyaan yang wan keluarkan bukan la untuk orang 2. wan maksudkan orang lain. 

kalau ada yang tersinggung. wan minta maaf sangat2. tak patut kowt wan kata macam 2. takan wan nk bagi tau siapa yang wan maksudkan 2. huhu. wan kata kawan sekelas wan. bukan bff wan =) 
bff tetap bff. orang di hatiku selamanya =) 

wan tujukan pernyataan 2 untuk geng2 pencemar udara yang ada d kelas kami. hehe. kalau kawan2 wan mesti tahu siapa yang wan maksudkan. jeng jeng jeng. hehe.. kalau korang nak tahu juga. nanti je la, kita ada masa, kita story2 k. =)

hurrmm, bosannya duk kat umah ni. rindu la kawan2 kat sekolah. =)
MISS U GUYS!!

You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...