Friday, December 23, 2011

PREVIEW BLOG FAMOUS *HIJAU DAUNAN*

Assalamualaikum ?
wan harap korang sihat sentiasa =) kalau kurang sihat 2 pegi la hospital yang berdekatan. kalau sakit hati, pegi jumpa doktr cinta. hehe ...... 

ok. wan nak kenalkan korang dengan blogger famous ni. =) mesti korang da kenal dengan blogger ni kan? dia da follow blog wan *happy*

wan buat entry ni just nak preview blog abg ni..bukan sebab ape... wan suke blog abg ni sebab penuh dengan info2x yang memang TERBAIK ! =) latest news orang putih kata.. hehe.. tak caye tengok sendiri.. ...... 

NAMA TUAN BLOG : MOHD HASBULLAH 
BIRTHDAY : 26 DECEMBER *korang jangan lupa wish*
STATUS : IN A RELATIONSHIP *ala..baru nk ngurat..haha!!*


pic kat atas ni merupakan header blog hijau daunan..  comel je kn..banyak bintang2x + Love2x.. =)

~ SEDIKIT KATA2 DARI TUAN BLOG HIJAU DAUNAN ~ 

"aku tak kisah lerr orng nk ckp aku nie cm ne... yg penting this is mine n my life.. berblog hanya berniat berkongsi secebis ilmu tuhan dan maklumat terkini.. merupakan seorang penuntut Ijazah Sarjana Muda Perguruan Sains Soial di IPG Kampus Tun Abdul Razak, Sarawak. 
pape pn slm kenal kt semua..."
............................................................................

Jom Baca Entry Terbaru Blog ni : Click SINI

JOM TERJAH dan FOLLOW blog ni ! best ! tak rugi follow.. =)

.............................................................

p/s : jom komen2x! dan beri pendapat korang plak tentang blog hijau daunan.. =) pendapat terbaik akan di preview next entry.. =)

3 comments :

MohdHaz said...

waahh!!

thanks lots dh review blog abg ea wan..hoho..

abg tak femes pon..hoho

*love*

Rizwan Ewan said...

:D most welcome abg..hehe.. tipu la..abg famous!! jeles.. T.T

maen love2x ea? :P :P :P

Athira Husna said...

jom promote banner blog anda di blog saya secara PERCUMA di blog saya selama SEMINGGU !

http://tirana91.blogspot.com/2011/12/promote-banner-blog-anda-secara-percuma.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers