Happy Birthday Sayang ♥

11:06 AM


woit ! woit ! baru je happy anniversary kita orang. hari ni birthday dia plak..hehe. =)

bertambah2 ceria la hubungan wan dan dia.

mesti ramai tertanya2 siapa orang yang bertuah 2 kan? hoho. korang silap. actually, wan yang bertuah dapat dia =) wan sayang dia sangat2x! *sape nak muntah dipersilakan* hehe
26 DECEMBER..Birthday My Syg ~ 
HAPPY BIRTHDAY SAYANG !

XOXO!

semoga panjang umur dan dimurahkn rezeki. amin..aminnn..aminnnn.. =) wan selalu doakan syg taw! syg jaga diri baik2 ea. kalau ada pape. text je kat nmbr 1111. wan ada kat situ. hehe. =P

ok wan da start ngantok. >.<''

H ♥ R

You Might Also Like

4 comments

  1. Mohd Haz : hehe...sweet? tk de la..biasa je..wan mmang sweet pun.. *Larikkkkkk.. hehe

    ReplyDelete
  2. de engineur : hehe.. >.< yekw? tk de la..huhu.. *malu*

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...