Tentang Dhia ♥

3:40 AM

created by : rizwan ewan

Assalamualaikum semua? korang buat pe 2? mesti tengah blogwalking kt blog wan kan? =)

Wan nak cite tentang dhia ♥ bukan tentang dhia yang kat TV3.. hehe.. dhia yang wan maksudkn 2 adalah buah hati wan ♥

Dia baik ♥ penyayang ♥ comey ♥ cantik ♥ handsome ♥ cute ♥ momey ♥ mumil ♥ tomey ♥ hehe.. smua pun dia.. sebab dia la wan happy je selalu.. wan tk pernah rasa kebahagian macam ni.. kau ada?? tk de kan. so, jangan la jealous. hehe.

wan tahu ramai yang jealous. tk pe. tak pe. wan doakan korang dapat jodoh! amin. ♥ hehe. 

wan tak kesah la orang nk kata apa. yang penting wan da bahagia dengan dia ♥

jarak bukan la satu penghalang untuk wan dan dia berCINTA ♥

Wan sayang dia ! wan sayang dia sangat2! SPM pun da nk habis da.huhu. cepat je masa berlalu ♥

Wan janji takan pernah sakiti dan melukakan hati dan perasaan dia ♥

nak tahu rahsia kebahagian wan dan dia? 

Senang je.

Korang cuma perlu SETIA, JUJUR dan IKHLAS. ♥

bila korang da ada couple..amalkan sifat SETIA, JUJUR, IKHLAS dalam perhubungan korang. insya'Allah bahagia je. macam wan =) ♥ hehe.

ok la guys, 2 je entry wan untuk kali ni. nnti wan update bila ada masa =)

Assalamualaikum... ♥

You Might Also Like

2 comments

  1. sape DIA tue wan ? sharing is caring .
    hehe

    ReplyDelete
  2. adlh..mana bley thu.. :P nnti wan gtau bila da bersedia..hehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...