Happy Anniversary ♥

4:43 AM

Ada apa dengan cinta? *tetibe cite tentang cinta*

Wan saje je nak cite tentang cinta. =) actually hari ni merupakn anniversry wan dan dia. macam cepat je masa berlalu. wan dan dia da bersama sebulan. maksud wan bersama 2 bukan duduk serumah sebulan. hehe. maksud wan, kita orang da couple selama sebulan. 

wan sayang dia sangat2x! dia suke sngt usik wan. >.< dalam sehari tk pernah tk usik wan. huhu. wan tk kesah pun. wan suke biler dia usik wan. hehe. I LOVE YOU DEAR ! wan sayang sngt kt die. die baik, pandai pujuk wan klau wan majuk, kdang2 dia pun majuk gak. hoho! ni susah sikit. kena pujuk sungguh2 baru la dia maafkn. hehe alololo. muchuk2x!! wan syg dia! korang tau tk.? wan sayang dan cinta dia sangat2x!!

SAYANG ! Happy Anniversary ♥


thanks sangat2x sayang. cuz da hadir dalam hidup wan.  tanpa mu wan tk bahagia dan ceria macam sekarang ni. kau umpama matahari yang menyinari hari2 ku yang mendatang. =) #MoodJiwang haha! #lariiikkkkk

wan tahu ramai yang jeles kan wan buat entry macam ni. hoho! wan tk kesah pun. ni blog wan. suke hati wan la nk cite apa kn. =) kalau korang tk suka, wan tk kesah. hehe.. wan buat entry ni nk ingatkn dan mencoret sedikit kenangan wan dan dia kt blog wan ni. nanti bile da lama bersama dia. bleh la wan baca entry ni. hehe

wan tak nk biarkn blog wan ni tk terupdate. kn wan da kata, wan nk fokus 2 blogger. =) i love blogging. nk  update banyak2. hehe

ok la sampai sini je entry wan utk kali ni. =) thanks taw sudi baca! syg korang juga.. =)



H ♥ R

You Might Also Like

4 comments

  1. Amboiii . sweet sgt ! untung lah si dia :')

    ReplyDelete
  2. haha! amboi..amboi..amboi.. =) sweet kn..nsib la tk de semut..:') tk la..wan lagi untung ada dia..huhu

    ReplyDelete
  3. sweetnye huhu ;)

    bertuahnye si dia dpt memiliki wan ehh ^__^

    msti dia senyum lebar baca entry nie hihi ;p

    ReplyDelete
  4. huhu.. mmang sweet :)
    tk la..bkan dia yg bertuah.. =,=

    wan yang bertuah sbb da memiliki dia.. :)

    hehehe..senyum lebar? ^.^ auww.. knfm letewwwwww dia senyum lebar..hoho

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...