Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012...♥


Assalamualaikum semua wahai blogger2 dan pembaca setia wan??

Wan tak nak la buat karangan panjang2 untuk entry kali ni. wan just nk wish to all my follower..selamat tahun baru guys. ;) smoga tahun baru ni lebih tertunai la azam korang 2. hehe..


H ♥ R

Thursday, December 29, 2011

Maafkan aku sayang ♥


Hye sayang? Maafkan wan sangat2.. >.<

Wan rasa sedih je bila teringat apa yg wan da lakukan kat syg tadi. huhu. sorry ea sayang!! wan syg dan cinta syg sangat2x!! *oops! terlebih sudah..hehe* tak kesah pown if korang tak suka.. =P
abg wan pinjam phone wan pagi tadi. dia kata kejap je.. dia tipu plak. sampai ke petang dia pinjam. huhu. sedih la! 

wan on je phone. banyak mcg dari syg. huhu. T.T maafkan wan ea syg.. wan tahu wan sepatutnya gtau yang wan nk offkn phone. huhu..

ok la. pape pun. thanks syg sebab memahami. hehe. 
I LOVE YOU SYG!! =) 

suke lettew kan? hehe.. muah! muah! muah! 



H ♥ R

Tuesday, December 27, 2011

Malam Seram !

*sekadar hiasan*

Assalamualaikum semua? =) 

korang buat ape 2? hurrmm.. hari ni tak la best sangat kan. yela. dari siang sampai ke malam hujan je. =) bukan kita tk suka hujan. hujan kan rahmat ALLAH S.W.T =) tapi kalau hujan tak ley kuar jalan..wan duk umah je sepanjang hari *da macam anak dara* hehe

Wan nak kongsi cerita la ngan korang. berdasarkan title kat atas 2. huhu.. malam ni seram sangat kat umah wan taw.. huhu. wan takut siot! 

Asyik wan tengah fokus Blogwalking.. tetiba ada bunyi yang seram kat tingkap wan! pastu, ada makhluk terlanggar somethng kt bumbung umah wan.. mak oi ! terkejut sngt.. jantung wan dup dap dup dap dup dap. bulu roma pun berdiri.. >.< ape lagi..wan terus lari ke ruang tamu. my father pun dengar gak bunyi 2. wan dan father wan pegi luar umah. father wan siap bawak parang taw. wan pun seram sejuk je. nak tengok kat luar ape benda 2. kowt2 UFO ke.. *couple wan kata UFO* hehe..

tak de pape pun. fuhhh.. nasib la tak de pape.. >.<

~ ok sampai sini je entry wan ~

thanks guys..sudi bace..wan da ngantk..seram ~ huhu T.T

Monday, December 26, 2011

True Love Can Last Forever


Alololo.. sweetnya ! dari zaman kanak2 sampai la ketua. still bersama2. so sweeeeetttt!! wan pun nak macam ni.. =D smua pun nk mcm ni. kn? hehe...

Sunday, December 25, 2011

Happy Birthday Sayang ♥


woit ! woit ! baru je happy anniversary kita orang. hari ni birthday dia plak..hehe. =)

bertambah2 ceria la hubungan wan dan dia.

mesti ramai tertanya2 siapa orang yang bertuah 2 kan? hoho. korang silap. actually, wan yang bertuah dapat dia =) wan sayang dia sangat2x! *sape nak muntah dipersilakan* hehe
26 DECEMBER..Birthday My Syg ~ 
HAPPY BIRTHDAY SAYANG !

XOXO!

semoga panjang umur dan dimurahkn rezeki. amin..aminnn..aminnnn.. =) wan selalu doakan syg taw! syg jaga diri baik2 ea. kalau ada pape. text je kat nmbr 1111. wan ada kat situ. hehe. =P

ok wan da start ngantok. >.<''

H ♥ R

Thanks To All My Follower ♥


Hye ? Hye ? Hye ?

thanks to all my follower!! thanks sangat2 sudi follow blog wan yang biasa je ni. blog wan tak cantik macam blog korang.. =) thanks again! terharu. macam tak caye je. follower wan da sampai 1234 orang. baru je semalam wan berharap follower wan akan sampai 1234 orang. tengok je tadi. memang konfom dan betul, da 1234 orang yang  follow blog wan!

wan sayang korang semua selama2nya !

rajin2 la korang visit blog wan ea.dan jangan lupa tinggalkan jejak dan komen. nanti wan balas kunjungan korang 2. =) ok.. sampai sini je entry wan kali ni... yeah! happy!


H ♥ R

Artis Dan Penyumbang Kekayaan

Ibarat melangkah kaki kanan, usaha dan titik peluh dalam arus glamor yang dicurahkan selama ini akhrinya berbalas.

#1.LADY GAGA
Walaupun muncul dalam imeg gila2, namun LADY GAGA tak pernah mengecewakan peminat2nya. Tampi mesra dan mudah didekati merupakan senjata utamanya dalam memenangi hati peminat. Sebanyak lebih kurang USD 90 JUTA (RM286 JUTA) telah diraih oleh LADY GAGA dalam tahun ini.

#2.BRITNEY SPEARS
Biarpun pernah tenggelam dalam kontroversi yang dicipta sendiri, namun BRITNEY bangkit semula dengan kemunculan beberapa buah album dan konsert jelajah. Pendapatannya dikatakan turut melonjak naik melebihi USD 64 JUTA (RM203 JUTA) pada tahun ini.

#3.BEYONCE
Ratu R&B paling laris Hollywood ni bukan je sensasi dalam dunia nyanyian, malah dia juga menjadi buruan beberapa jenama terkenal seperti Nintendo & L'Oreal. Dianggarkan, lebih daripada USD 35 JUTA (RM111 JUTA) pendapatan diperoleh pada tahun ini.

Saturday, December 24, 2011

Orang Indonesia Jangan Hina Malaysia !


sumber : pages 'kami anti indonesia'

Assalamualaikum semua? wan sangat2 la tidak berpuas hati dengan manusia yang mempunyai facebook bernama

PRAYADIES ARAYASNEIDJER

wan tersangat2 la pantang bila ada orang yang menghina malaysia sesuka hati.! bukan setakat 2 je, sempat lagi dia mengeluarkan pernyataan

"KAMI WARGA ISRAEL DAN AMERIKA SERIKAT MENGUCAPKAN ANJING LOE MALAYSIA"

berdasarkan pernyataan di atas, kita boleh tahu, yang orang 2 bukan orang ISRAEL atau pun orang AMERIKA SYARIKAT. tapi orang 2 adalah orang INDONESIA !

nampak sangat la bahasa kau 2! jangan nak tipu orang malaysia! orang malaysia tak BODOH ! orang malaysia BIJAK ! PANDAI ! korang tak ley nk tipu kami la ! 

wan hanya berdoa..agar satu hari nanti kami diberi hidayah dari ALLAH S.W.T. untuk kembali ke jalan yang benar. huhu.. amin......amin... T.T



p/s : kita orang MALAYSIA jangan la buat macam ni k. buat malu negara je ada rakyat yang macam ni. #PEACE NO WARS !

BFF tetap BFF ♥

*Bukan orang ni yang wan maksudkan*

Hye ? Hye ? di sini wan nak buat penjelasan sikit. wan harap tiada la lagi salah faham yang akan berlaku. entry ni khas buat orang2 yang masih tertanya2 siapa yang wan maksudkan kat facebook 2. actually, pertanyaan yang wan keluarkan bukan la untuk orang 2. wan maksudkan orang lain. 

kalau ada yang tersinggung. wan minta maaf sangat2. tak patut kowt wan kata macam 2. takan wan nk bagi tau siapa yang wan maksudkan 2. huhu. wan kata kawan sekelas wan. bukan bff wan =) 
bff tetap bff. orang di hatiku selamanya =) 

wan tujukan pernyataan 2 untuk geng2 pencemar udara yang ada d kelas kami. hehe. kalau kawan2 wan mesti tahu siapa yang wan maksudkan. jeng jeng jeng. hehe.. kalau korang nak tahu juga. nanti je la, kita ada masa, kita story2 k. =)

hurrmm, bosannya duk kat umah ni. rindu la kawan2 kat sekolah. =)
MISS U GUYS!!

Kim Kardashian Wanita Murahan?

Naik muak dengan gosip bintang  kontroversi Kim Kardashian ni. 

Tak Habis2 berita kurang baik mengenainya. Hidupnya umpama dah jatuh ditimpa tangga pula. Belum habis dengan isunya yang bercerai kerana mahu pulangan wang yang banyak, dia dikhabarkan pula telah disaman oleh syarikat rawatan kecantikan, 

Dia dikatakan telah menyampaikan maklumat yang salah mengenai produk yang diperagakan. Lain yang disuruh, lain pula yang dibuatnya! Gosip paling menarik apabila penyanyi michael bubble menggelarnya perempuan murahan. 

Semuanya bermula apabila michael sengaja membuat gimik di persembahannya dengan mengatakan, "Persilakan artis jemputan saya, Kim Kardashian! Oh, saya bergurau. Wanita murahan itu tak hadir. =)

The Band Perry


Saling menjaga hubungan baik antara satu sama lain adalah kunci kejayaan dalam perjalanan berliku yang dilalui oleh The Band Perry

Bukan mudah mencipta nama di atass persada seni hiburan The Band Perry telah bekerja keras sejak 13 tahun yang lalu untuk mencapai kemanisan kejayaan hari ni. Sesuatu yang dibanggakan kumpulan ini adalah sifat kekeluargaan yang tak pernah rapuh dari hari pertama dorang berjuang sebagai anak seni. Keluarga sentiasa menjadi  tulang belakan. 

"Sebagai sebuah keluarga, kitorang tak pernah membiarkan salah sorang dari kitorang mengalah.Ibu  bapa kami merupakan penasihat terbaik" terang kimberly. The Band Perry menjelajah dari satu bandar ke bandar yang lain untuk membina nama da populariti. Kumpulan adik beradik ni terdiri dari Kimberly, 28 Tahun. Reid 22 tahun, Neil 21 tahun. dorang bukan sahaja kumpulan yang terus sensasi selepas satu kemunculan. Sebaliknya, komitmen and disiplin telah mempopularkan tiga beradik ni.

Kegigihan selama 13 tahun akhirnya mula menunjukkan hasil..lima pencalonan dalam CMA/Country Music Association Awards.dah berjaya membuktikan The Band Perry Berjaya menjentik para peminat secara global !

Wasiat Elak Sahabat Jahat !


1.Kawan yang tamak kerana pada zahirnya dia ingin membahagiakan korang sedangkan pada hakikatnya dia akan mencela korang.


2.Teman yang pembohong kerana dia boleh menyebabkan orang lain yang rapat dengan korang selama ini akan lari daripada korang.


3.Kawan yang bakhil kerana dia akan melupakan korang pada waktu korang sangat memerlukan bantuannya.


4.Kawan yang berperangai jahat kerana dia tak merasa malu untuk menjual korang dengan harga yang murah / manjatuhkan maruah korang tanpa rasa bersalah.


p/s : kalau perangai kawan korang macam kat atas ni..baik korang tk ea kawan dia..nanti rosak korang dibuatnya.. =')

No love greater than music ♥


pppeeerrrggh! power gilerr tajuk entry wan kali ni kan..haha!

"TIADA CINTA YANG LEBIH BESAR DARIPADA MUSIK"

bagi wan  ini salah!! >.< ada cinta yang lebih besar daripada musik.. korang nak tahu cinta apa?

"CINTA KEPADA ALLAH S.W.T"

cinta ini merupakan cinta teragung bagi semua umat ISLAM. setakat musik je 2. huhu. tapi kalau ada yang betul2 gila musik. dia setuju dengan tajuk entry wan kali ni. korang amcm..? korang setuju dengan tajuk entry wan or tak? 

sedarlah wahai manusia. kita ni hanya ciptaan Nya. bukan siapa2 pun. jangan nak bangga sangat dengan harta yang korang ada.. jangan nak bangga sangat dengan kecantikan fizikal korang. =) kalau nak bangga 2 bleh. tapi bangga dengan cara yang betul. 

kita merupakan manusia zaman2 terakhir. =') perbanyakkan berdoa agar sentiasa di jauhi perkara2 kemaksiatan. dan berdoa agar diampunkn segala2 dosa2 yang korang pernah lakukan. jangan lupa juga doakan IBU, BAPA, KELUARGA dan UMAT ISLAM.

Pesanan wan untuk pembaca setia blog wan.cuma satu, korang jangan maen nyanyi je. kena tengok juga maksud lagu/musik 2. nanti murtad plak. =.= huhu! 

thanks sudi baca entry wan! =) *nite! ngantk sesangat ~ huhu


H ♥ R

Luna Maya Kahwin Dengan Ariel Di Penjara


*so sweet! tapi nape muka ariel mcm tak de selera je nk tengok muka luna maya. haha!!*

Sebelum ini, kisah tentang hubungan antara pelakon dan pengacara sensasi, Luna Maya dan penyanyi Ariel Peterpan dikatakan sudah putus. Namun kini timbul pula khabar angin mengatakan bahawa pasangan ini telah berkahwin di penjara.
Dipetik dari detikHot, pengurus Luna, Vitalia Ramona telah menafikan khabar angin tersebut. Dia turut menjelaskan walaupun Luna sudah kurang pergi berjumpa Ariel di penjara Rutan Kebon Waru, ia bukan bererti hubungan mereka sudah putus.
Khabar angin, Luna telah berkahwin dengan Ariel yang dikatakan berlaku di penjara yang berada di Bandung.
Luna yang ditemui ketika hadir untuk tayangan perdana filem terbarunya 'My BlackBerry Girlfriend', di FX Plaza, Jakarta Selatan, tidak mahu menjawab soalan yang ditanyakan media.
"Kalau mengenai perkara luar filem, saya tidak mahu jawab," kata Luna.
"Tidak ada khabar apa-apa. Semua itu hanya gurauan pihak wartawan," katanya lagi.
Luna kemudiannya meninggalkan sidang media awal kerana tidak selesa, selepas diajukan dengan pelbagai soalan mengenai Airel.

Happy Anniversary ♥

Ada apa dengan cinta? *tetibe cite tentang cinta*

Wan saje je nak cite tentang cinta. =) actually hari ni merupakn anniversry wan dan dia. macam cepat je masa berlalu. wan dan dia da bersama sebulan. maksud wan bersama 2 bukan duduk serumah sebulan. hehe. maksud wan, kita orang da couple selama sebulan. 

wan sayang dia sangat2x! dia suke sngt usik wan. >.< dalam sehari tk pernah tk usik wan. huhu. wan tk kesah pun. wan suke biler dia usik wan. hehe. I LOVE YOU DEAR ! wan sayang sngt kt die. die baik, pandai pujuk wan klau wan majuk, kdang2 dia pun majuk gak. hoho! ni susah sikit. kena pujuk sungguh2 baru la dia maafkn. hehe alololo. muchuk2x!! wan syg dia! korang tau tk.? wan sayang dan cinta dia sangat2x!!

SAYANG ! Happy Anniversary ♥


thanks sangat2x sayang. cuz da hadir dalam hidup wan.  tanpa mu wan tk bahagia dan ceria macam sekarang ni. kau umpama matahari yang menyinari hari2 ku yang mendatang. =) #MoodJiwang haha! #lariiikkkkk

wan tahu ramai yang jeles kan wan buat entry macam ni. hoho! wan tk kesah pun. ni blog wan. suke hati wan la nk cite apa kn. =) kalau korang tk suka, wan tk kesah. hehe.. wan buat entry ni nk ingatkn dan mencoret sedikit kenangan wan dan dia kt blog wan ni. nanti bile da lama bersama dia. bleh la wan baca entry ni. hehe

wan tak nk biarkn blog wan ni tk terupdate. kn wan da kata, wan nk fokus 2 blogger. =) i love blogging. nk  update banyak2. hehe

ok la sampai sini je entry wan utk kali ni. =) thanks taw sudi baca! syg korang juga.. =)



H ♥ R

Friday, December 23, 2011

PREVIEW BLOG FAMOUS *HIJAU DAUNAN*

Assalamualaikum ?
wan harap korang sihat sentiasa =) kalau kurang sihat 2 pegi la hospital yang berdekatan. kalau sakit hati, pegi jumpa doktr cinta. hehe ...... 

ok. wan nak kenalkan korang dengan blogger famous ni. =) mesti korang da kenal dengan blogger ni kan? dia da follow blog wan *happy*

wan buat entry ni just nak preview blog abg ni..bukan sebab ape... wan suke blog abg ni sebab penuh dengan info2x yang memang TERBAIK ! =) latest news orang putih kata.. hehe.. tak caye tengok sendiri.. ...... 

NAMA TUAN BLOG : MOHD HASBULLAH 
BIRTHDAY : 26 DECEMBER *korang jangan lupa wish*
STATUS : IN A RELATIONSHIP *ala..baru nk ngurat..haha!!*


pic kat atas ni merupakan header blog hijau daunan..  comel je kn..banyak bintang2x + Love2x.. =)

~ SEDIKIT KATA2 DARI TUAN BLOG HIJAU DAUNAN ~ 

"aku tak kisah lerr orng nk ckp aku nie cm ne... yg penting this is mine n my life.. berblog hanya berniat berkongsi secebis ilmu tuhan dan maklumat terkini.. merupakan seorang penuntut Ijazah Sarjana Muda Perguruan Sains Soial di IPG Kampus Tun Abdul Razak, Sarawak. 
pape pn slm kenal kt semua..."
............................................................................

Jom Baca Entry Terbaru Blog ni : Click SINI

JOM TERJAH dan FOLLOW blog ni ! best ! tak rugi follow.. =)

.............................................................

p/s : jom komen2x! dan beri pendapat korang plak tentang blog hijau daunan.. =) pendapat terbaik akan di preview next entry.. =)

Thursday, December 22, 2011

Pesanan Penting Buat Follower Blog Rizwan Ewan ♥

snap by : rizwan ewan

Assalamualaikum??

apa khabar korang semua? sihat? hehe.. ok sekarang wan rasa nk fokus semula kepada blogger.com =) yeah! semangat nk blogwalking ni. hehe..

thanks to pembaca setia blog wan.. semangat blogwalking korang sangat2x wan hargai.. =) thanks tau. wan nk rajin2x update blog ni. tak nak biarkan labah2x bersarang kat blog ni. 

mulai dari saat ni. setiap kunjungan korang ke blog wan. akan di wan balas kunjungan tersebut. wan akan terjah blog korang. =) kalau wan rajin. wan komen kt entry korang. siap sedia.. jeng jeng jeng. hehe

entry sebelum ni wan ada kata nk buat  contest kan? huhu.. nampaknya tak jadi la nk buat contest dlm masa terdekat ni. =)

tapi yang pasti wan akan buat dilain masa. mesti korang pun tak sabar nk join kan. hoho.
sabar.sabar..kan sabar separuh daripada iman. =P

ok la sekian. wan nk blogwalking dan follow back! ~ =)
thanks sudi baca! =) syg korang ~ ~ ~

Friday, December 16, 2011

My Baby a.k.a Anak My Sister ♥


Assalamualaikum ♥

Lama da wan tak update blog ni kan. hehe. tak de masa nk update. yela wan skrg busy bercouple.. hehe.. =P  korang mesti jealous kan??? kan?? hoho. 

Ni la anak pertama tuan blog ni a.k.a anak pertama kakak wan. apa pendapat korang tentang baby kat dalam pic ni? comey tak? =)

klau wan tak de kerja. wan jga baby ni. mak dia kan g kerja. bapa dia pun g kerja. so, yang diharapkan utk jga baby ni adalah wan. hoho. kdang2 je la. kadang2 dia hantar g umah mertua dia. 

NURWADAAH SAFWAH ♥
♥ BERUMUR : 10 BULAN 30 HARI ♥

BUAT FOLLOWER BLOG WAN. NANTIKAN ENTRY WAN YANG AKAN DATANG. WAN NAK BUAT CONTEST! =) CONTEST KALI NI LEBIH TERBAIK! DAN HADIAH PUN TAK KURANG HEBATNYA..HOHO..

R

Thursday, December 8, 2011

Tuan Blog Kini Bergelar Budak Lepasan SPM ♥


Assalamualaikum 

macam tak caye je. wan kini bergelar 'LEPASAN SPM'.. hoho! wan nak sekolah lagi la!
sedih la plak.. T.T  lepas ni tak ye da nak bangun awal2 pagi untuk pergi ke sekolah. yeah! sedih + gembira

hurrmm..nak buat apa ek? of course la nk kerja. =) korang da ada kerja? wan da ada kerja =) jangan jealous..! =P

Korang nak tak download ombak rindu HD?
kalau korang nak klik kat SINI
Selamat mencuba semua.. hehe. =)

tak lama lagi birthday someone.. wan tk tahu nk bagi hadiah apa. huhu.. sape ada cadangan???

 H

Tuesday, December 6, 2011

Lady Gaga 'Marry The Night'


"Marry the Night" is a song from "Born This Way" Lady Gaga's album. The song title was revealed during an interview with Ryan Seacrest on February 15, 2011. Gaga mentioned that it's one of her favorite songs off the album and that it's a "club-banger". 
In the interview with The Skorpion Show, Lady Gaga also said that the song is a potential third single, however she "wants to leave it up to the fans to decide when the album comes out" about what song will become the official third single. 
"I chose it deliberately to keep my life in this respect easily. One of the songs on the new album is called "Marry the Night" and was originally to be the first single, but then I choose "Born This way", because the message of this song is so powerful" said the musician

                                         
Marry The Night Video + Lyrics =)

I'm gonna marry the nightI won't give up on my lifeI'm a warrior queenLive passionately tonight

I'm gonna marry the darkGonna make love to this darkI'm a soldier to my own emptinessI'm a winner

I'm gonna marry the nightGonna marry the nightGonna bury the night

I'm gonna marry the nightI'm not gonna cry anymoreI'm gonna marry the nightLeave nothing on this street to explore

M-m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the nightOh, m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the night

I'm gonna lace up my bootsThrow on some leather and cruiseDown the street that I loveIn my fishnet gloves, I'm a sinner

Then I'll go down to the barBut I won't cry anymoreI'll hold my whiskey up highKiss the bartender twice, I'm a loser

I'm gonna marry the nightI'm gonna marry the night

I'm gonna marry the nightI'm not gonna cry anymoreI'm gonna marry the nightLeave nothing on this street to explore

M-m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the nightOh, m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the night

Nothing's too cool to take me from youNew York is not just a town that you never knewLove is the new denim or blackSkeleton guns are wedding bells in the attic

Get ginger ready, climb in Camino frontWon't poke holes in the seats with my heels'Cause that's where we make love

Come on and runTurn the car on and run

I'm gonna marry the nightI'm gonna burn a hole in the roadI'm gonna marry the nightLeave nothing on these streets to explode

M-m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the nightOh, m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the night

Oh, m-m-marry, m-m-m-marryM-m-m-marry the night

I'm gonna marry, marryI'm gonna marry, marryCome on, come on

The night, the night, the night, the nightThe night, the night, the night, the nightThe night, the night, the night, the nightThe night, the night, the night, the night, the night

After SPM, nak kerja ! ♥


Assalamualaikum ? ♥
Esok merupakan paper last SPM. ♥ yeah! tak sabar nk jawab.. esok paper

♥ ENGLISH FOR SCIENCE AND TECHNOLOGY ♥

subjek EST ni ada two paper je. paper 1 dan paper 2. start pukul 8am dan tamat pada pukul 12pm.
paper 1 = easy + subjektif
paper 2 = objektif
.......................................................
Ok back to the topic! haha! habis/tamat je exam SPM. wan nk start da cari kerja. yeah! tak kesah la kerja apa. asalkan kerja 2 tak jauh sngt dan kerja 2 halal. ♥ kalau tak halal. sia2 je la kan kita kerja. da la kerja sia2. dapat duit haram plak 2. #sobsob. jauhkn la wan dari kerja2 yang macam 2. huhu. bila wan da dapat gaji. hehe. wan nak simpan. nak kumpul. maybe 1/10 wan belanja g shoping ♥ 1/10 jga wan nak bagi mak+ayah ♥ 8/10 simpan kt bank. ♥

pape pun. korang doakan wan ye.. agar wan dapat pekerjaan yang bagus + senang. hehe. wan tak nak kerja yang susah2..tpi ada ke krja yang senang? ==" huhu.. ada kowt. tapi tak banyak. hehe..

wan bersyukur sangat2 kalau dapat kerja. bukan sebab duit. wan bersyukur sebab wan dapat menambah pengalaman bekerja. ada pepatah jepun mengatakan

"PENGALAMAN, MERUPAKAN IBU KEJAYAAN"

marilah kita bersama2 menambah pengalaman kita untuk menjadi seorang hamba ALLAH S.W.T yang berjaya d dunia dan akhirat ♥

Ok la guys, sampai sini je entry wan untuk kali ni =) papai ~

R
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers