Aku Benci Dia !

12:18 PM


oink ~ oink! selamat tengah malam semua? hehe. ada sape2x yang belum tidur lagi?? klau ada meh baca entry wan ni. entry midnight. So, faham2x je la ye. entry ni agak banyak retisnya. muahaha.. eh! nape ngan wan ni asyik gelak je -,-' *wan tk gelak pun..so,sape yg gelak 2?? jeng jeng jeng! huhu.. Lariiikkkk! 

weh! korang. jangan la larik.. -,-' gurau je la.! wan da malas nak ping entry2x terbaru wan kat group2x blogger 2. nak thu sebab ape?

1.bila wan nk post entry 2 kt wall group blogger,  dia minta word verification *betul ke ejaan 2? -,-'


2.bila wan da ping, tak de sape nak layan or beri respon kt ping wan 2. -,-'

2la sebabnya wan da malas nak ping dan update blog. huhu. sedes ar mcm ni. benci! tak suka kt FB ni.! bnyk sangat pantang larang. =P eh! pe benda yang wan merepek ni. muahaha.. ok la. 2 cuma luahan hati wan yang da lama wan pendamkan.




p/s --> maafkan wan. tajuk entry dan isi entry kali ni agak berbeza. pape hal contact je wan kt FB ye. haha. night..

You Might Also Like

1 comments

  1. huk alh,,,, rilex la bro,,,, ping jer la,, kompem ade org tgok,,, jgan giveup...

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...