Saturday, August 20, 2011

JOM JOIN SEGMEN "SAYA BLOGGER BARU" vol.2

Banner Segmen

hye hye dan assalamualaikum semua. rasanya macam tak sah. bagi satu blogger yang ramai follower buat segmen2x macam ni. kan? kan? yela. segmen macam ni kan untuk membantu sesama blogger yang da lama dan blogger2x baru. Segmen ni merupakan segmen kedua yang wan buat.

ok la segmen yang wan buat ni senang je.

LANGKAH-LANGKAH
1. COPY banner kat atas 2.
2. PASTE kat entry korang.
3.Tajuk entry 2 "SAYA JOIN SEGMEN BLOGGER BARU VOL.II"
4.post link entry korang 2 kat bahagian komen entry wan ni.

SYARAT WAJIB!
1.khas untuk (yang mempunyai 200FOLLOWER ke bawah SAHAJA!)
2.Follow blog wan dan like pages wan yang kat tepi 2..

PEMILIHAN PEMENANG
1.sesiapa yang join segmen ni akan disenaraikan sebagai pemenang.

HADIAH?
1.semua yang join 2 akan di senaraikan dlm bloglist wan yang akan wan buat sehingga TAHUN BARU 2012 dan akan DIRIVIEW pada next entry wan.


TARIKH TUTUP PADA 22 AUGUST 2011 (10:00 PM)

SELAMAT MENCUBA SEMUA! JOM JOIN! =)

7 comments :

RAIZAN said...

wah wan! segmen nie! Naz xley join~ T_T

mOHaMaD QayYUm said...

done join, blogwalking then follow skali erk kalau sudi tQ
# http://my-own24.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

undefineds said...

http://budak-kurang-ilmu.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

ain said...

http://sceneinmylife.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

mohamad rafi said...

huhm,,,,, sempat gak nak joinn.. http://rafi-story.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

jal said...

"wan" jal join
http://riz-jal.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

Syarlynna Sarawak said...

Baru join :D

vanillalynn.com/saya-join-segmen-blogger-baru-vol-ii/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers