JOM JOIN SEGMEN "SAYA BLOGGER BARU" vol.2

9:53 PM

Banner Segmen

hye hye dan assalamualaikum semua. rasanya macam tak sah. bagi satu blogger yang ramai follower buat segmen2x macam ni. kan? kan? yela. segmen macam ni kan untuk membantu sesama blogger yang da lama dan blogger2x baru. Segmen ni merupakan segmen kedua yang wan buat.

ok la segmen yang wan buat ni senang je.

LANGKAH-LANGKAH
1. COPY banner kat atas 2.
2. PASTE kat entry korang.
3.Tajuk entry 2 "SAYA JOIN SEGMEN BLOGGER BARU VOL.II"
4.post link entry korang 2 kat bahagian komen entry wan ni.

SYARAT WAJIB!
1.khas untuk (yang mempunyai 200FOLLOWER ke bawah SAHAJA!)
2.Follow blog wan dan like pages wan yang kat tepi 2..

PEMILIHAN PEMENANG
1.sesiapa yang join segmen ni akan disenaraikan sebagai pemenang.

HADIAH?
1.semua yang join 2 akan di senaraikan dlm bloglist wan yang akan wan buat sehingga TAHUN BARU 2012 dan akan DIRIVIEW pada next entry wan.


TARIKH TUTUP PADA 22 AUGUST 2011 (10:00 PM)

SELAMAT MENCUBA SEMUA! JOM JOIN! =)

You Might Also Like

7 comments

  1. wah wan! segmen nie! Naz xley join~ T_T

    ReplyDelete
  2. done join, blogwalking then follow skali erk kalau sudi tQ
    # http://my-own24.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

    ReplyDelete
  3. http://budak-kurang-ilmu.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

    ReplyDelete
  4. http://sceneinmylife.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

    ReplyDelete
  5. huhm,,,,, sempat gak nak joinn.. http://rafi-story.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

    ReplyDelete
  6. "wan" jal join
    http://riz-jal.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru-volii.html

    ReplyDelete
  7. Baru join :D

    vanillalynn.com/saya-join-segmen-blogger-baru-vol-ii/

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...