To My Love! =)

1:50 PM

Assalamualaikum? bulan ni jadual wan memang betul2x padat dengan aktiviti di sekolah. maksud wan, kan bulan ni wan Excel (percubaan SPM) hari ni da 3 Hari wan menjalani excel/trial SPM.. hari ni pun ada gak. maybe habis excel 2. time raya.. huhu. tak teraya la nampaknya wan ni. maklum la SPM time 2 da dekat sangat2x..

Hari ni insya'Allah wan beli topup  untuk ada abg dan akak wan + wan sendiri. hehe. da lama wan nak beli. just wan jarang kuar umah. 2la tk sempat nak beli. nak suruh papa beli pun. ssah.. papa mna la nak d suruh2x. saboo je la. maybe hari ni wan balik petang/maghrib ke rumah. nak g beli topup.

wan rindu sangat2x ngan couple wan!!! apa yang wan nak buat ni?? rindu sngt2x..nak msj tk de krdt. hari ni ! nak topup! sekali topupkan pendamba mawar dan cikgu suraya. 

ok la wan nak out da ni. bersiap untuk ke sekolah. doakan wan dapat jawab paper BI ye <3 amin....

SAYANG I LOVE U ! TAKE CARE

You Might Also Like

4 comments

  1. waaahhh!!suda trial SPM???
    awalnyee....huhu...amacam??
    susah tak??

    ReplyDelete
  2. ♥cOkLaT sTrAwBeRrY♥ --> da.. :) blum habis lagi..hehe.. susah sikit and senang pun sikit.hehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...