David Beckham Buat Hal !

3:12 AM

Hye  hye semua....? siapa yang tak kenal dengan David Beckham kan.. ada yang tak kenal? kalau ada yang tak kenal 2. maybe tak minat dengan David beckham ni.

kalau kowt2x korang berminat nak kenal lebih mendalam tentang david beckham ni. sila layari site kat bawa ni.

David beckham ni hebat and teror sangat2x dalam hal main bola ni. best gak tengok dia maen. tapi kadang2x cara permainan dia bukannya hebat sangat pun. hehe.
namun baru je beberapa jam tadi. dia buat hal tatu baru kat bahagian leher dia.
mesti korang pun nak tengok kan.
tengok pic kat bawa ni.
ll
ll
V


Wan pun tak  faham apa maksud d sebalik tatu baru dia ni. badan dia da penuh tatu. #sobsob
p/s --> bagi kita yang beragama ISLAM. tatu haram tau. jangan sekali-kali nak lekatkan tatu kat badan. =P


You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...