Maafkan diriku ~

2:00 AM

Hye.. dan Assalamualaikum semua? hope korang sihat di samping orang yang tersayang. pantas je masa meninggalkan kita. kan.. sedar tk sedar. tak lama g RAYA. sedih rasanya nak tinggalkan bulan RAMADHAN yang mulia ini. =(

ok la malas nak cakap panjang.hehe. Korang perasan x? yang blog wan ini agak pelik semenjak akhir2x ni?? da 2... setiap kali wan buat entry..tak ramai yang nak komen... wan pun tk thu apa yang salah.. =,=' sedih tau..tk de yang nk komen. tapi follower ramai. mana peginya semua follower wan 2?? =( blog wan berat sangat nak load ke? or dorang da boikot utk x komen kat blog wan? huhu.

tadi wan sempat gak blogwalking kt blog blogger2x yang famous ni. =) nak thu blog sape? blog KUNCI LOCKER. dan wan sangat2x sentap dengan entry terbaru dari blog kunci locker. korang nak baca? jom klik SINI. huhu. yela kan..wan kan asyik kejar follower je. nyesal2x! =(

wan tak mau da kejar2x follower ni. follow biarlah kita ikhlas kan? huhu. cuba korang tengok komen yang ke 4 kat SINI. macam mna? ini bermaksud. kunci locker ni pun tak suka ngan wan la kan.? yela. wan ingat hari 2. wan suruh dia follow balik blog wan =( . . tak tau da nk cakap ok. =( ok la...


MAAFKAN WAN. SEKIRANNYA WAN TELAH MEMAKSA KORANG UTK FOLLOW BLOG WAN BALIK. HUHU..

AND

THANKS TO KUNCI LOCKER. CUZ, DA SEDARKAN WAN DARI MIMPI MENGEJAR FOLLOWER NI. Hehe.

You Might Also Like

8 comments

  1. salam and hello wan..your follower dtg sini..jgn la sedih2 wan..do what u like as long as u hepi tp jgn smpai org lain naik menyampah..pape pon,support wan,keep on blogging bro ^_^

    ReplyDelete
  2. huhu..ingtkn tak de yg nak dtg kt blog wan..dtg pun just like entry je.. =( thanks cik siti.. :')

    ReplyDelete
  3. relax lah, mungkin ada yang tak kena, so periksa mana silapnya dan perbetulkan... :)

    ReplyDelete
  4. muz --> huhu.. tengah periksa la ni.. :(

    ReplyDelete
  5. whatever-imellaok --> thanks! :D

    ReplyDelete
  6. oit...mne ad aku bnde ko...alamak...sori2...aku buat entri tu untuk semua...atoi...sori2...heheh

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...