Header Baru

5:50 AM


Assalamualaikum semua? wan nak mintak pendapat korang semua. macam mana dengan header terbaru wan ni? ok x? dan lagi satu. berat tidak blog wan?? kalau berat. sila gtau wan k.. =) ok la.. ni je update untuk entry ni..pasni nak buat entry lain plak. hehe. peace!

You Might Also Like

6 comments

  1. Blog wan da x berat cm dulu da~ :D header..lawa!

    ReplyDelete
  2. hai salam kenal dari saye, asy faro.
    blog nie ok je, loading tak lembap pun. n header blog menunjukkan laki dan prmpuan suka baca blog nie sbb gmba tu...

    gud luck k brblogging!

    saye blogger baru, nak cari pembaca untuk komen dan mngkritik penulisan saye. senang2 lawat blog saye k. kalau suka bole follow=)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...