Wednesday, August 10, 2011

SEGMEN DI TUTUP! KEPUTUSAN PUN ADA =)


hye semua. wan nak ucapkan thanks sangat2x buat semua yang join segmen wan ni. =)
wan tutup awal. sebab. rasanya da cukup orang untuk d review. =)
NI LA BLOGGER BARU 2. SEMUA PUN MASIH BARU LAGI DALAM DUNIA BLOGGER. MASIH FRESH GITU.. hehe.. Jom Follow 1 persatu. <3
if korang da follow. tinggalkan jejak korang kat blog blogger2x baru ni =)

+6orang follower <3 hehe..
  1. http://nickdotanis.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html
  2. http://oktizarvia.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-saya-blogger-baru.html#Label1
  3. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-saya-blogger-baru.html
  4. http://deviedelamine.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html
  5. http://dyanaefdya.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html 
  6. http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

wan da masukkan blogger baru ni. ke dalam bloglist blogger baru =) hope dengan wan buat macam ni. bertambah-tambah la follower mereka. dan follower wan jga. 

8 comments :

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Saya adalah haha , Thank u jyeah :D

*susayangzaki * said...

Tq2..tocei2.. (=

Rizwan Ewan said...

cynthiashin --> ok.. wlcme :)

Rizwan Ewan said...

susayangzaki --> ok..wlcme2x..sma2x :)

Mohd Zakwan said...

asal header berbunga gitu ? eerr hhee

Jom singgah ke blog Zakwan !! Kini dengan header yang baru , hehe :)

Nieyza said...

baiknyer.....bgus..:) niza nk follow sume..:)

asy faro said...

adoiyaii,,ewan! tambah satu lagi blog aku kat sana bole tak? ak pun blogger baru tapi lambat tau pasal nie~ hmm

btw, senang2 lawat la blog aku ea=)

http://asyfaro.blogspot.com/

Kamil Izhari said...

thxns bro...
nice to join ur segment.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers