SEGMEN DI TUTUP! KEPUTUSAN PUN ADA =)

12:15 AM


hye semua. wan nak ucapkan thanks sangat2x buat semua yang join segmen wan ni. =)
wan tutup awal. sebab. rasanya da cukup orang untuk d review. =)
NI LA BLOGGER BARU 2. SEMUA PUN MASIH BARU LAGI DALAM DUNIA BLOGGER. MASIH FRESH GITU.. hehe.. Jom Follow 1 persatu. <3
if korang da follow. tinggalkan jejak korang kat blog blogger2x baru ni =)

+6orang follower <3 hehe..
  1. http://nickdotanis.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html
  2. http://oktizarvia.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-saya-blogger-baru.html#Label1
  3. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-saya-blogger-baru.html
  4. http://deviedelamine.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html
  5. http://dyanaefdya.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html 
  6. http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

wan da masukkan blogger baru ni. ke dalam bloglist blogger baru =) hope dengan wan buat macam ni. bertambah-tambah la follower mereka. dan follower wan jga. 

You Might Also Like

8 comments

  1. susayangzaki --> ok..wlcme2x..sma2x :)

    ReplyDelete
  2. baiknyer.....bgus..:) niza nk follow sume..:)

    ReplyDelete
  3. adoiyaii,,ewan! tambah satu lagi blog aku kat sana bole tak? ak pun blogger baru tapi lambat tau pasal nie~ hmm

    btw, senang2 lawat la blog aku ea=)

    http://asyfaro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. thxns bro...
    nice to join ur segment.
    =)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...