Saturday, August 27, 2011

Oooo Tidak!!!!! Tuan Blog. . .

picture kat pantai labuan


Assalamualaikum semua? korang sihat? hope korang sihat. Tuan Blog agak kurang sihat. maklum la. Tuan Blog agak murung dan sedih sejak kebelakangan ini. yela. tahun ni merupakan tahun terakhir tuan blog berpuasa bersama rakan2x sekelas. wan just nak kata 

"GOOD LUCK to KAWAN2x wan
dan 
"Thanks sudi jadi kawan wan selama 5tahun berada di sekolah menengah. tanpa korang, diri wan takan maju seperti sekarang, thanks da ajar wan macam2x. bersama2x la kita berjuang utk SPM tahun ni ;)

begitu cepat masa berlalu kan. macam tak terasa je. kan best kalau masa boleh diulang kembali. huhu.

Mungkin masih ada yang tertanya-tanya siapa tuan blog yang wan maksudkn. haha! tuan blog yang wan maksudkan ialah wan sendiri.sebab wan kan merupakan tuan blog bagi blog ini. 

puasa pun tak lama lagi meninggalkan kita. kita takan tahu. tahun depan dapat lagi ke kita berpuasa?? kita pun tak thu. hanya mampu berdoa agar ALLAH S.W.T memberi kita peluang lagi untuk menyambut ramadhan pada tahun hadapan. ;) amin..


sungai ni banyak ikan. ikan keli =) nanti wan bagi tengok pic ikan keli 2 kat entry seterusnya.
Thanks sudi baca. muah!


1 comment :

mohamad rafi said...

ooo,,, ni kire last year la dkat skolah.. papepongud luck 4 spm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers