JOM JOIN SEGMEN "SAYA BLOGGER BARU"

9:20 AM

Banner Segmen

hye hye dan assalamualaikum semua. rasanya macam tak sah. bagi satu blogger yang ramai follower buat segmen2x macam ni. kan? kan? yela. segmen macam ni kan untuk membantu sesama blogger yang da lama dan blogger2x baru.

ok la segmen yang wan buat ni senang je.

LANGKAH-LANGKAH
1. COPY banner kat atas 2.
2. PASTE kat entry korang.
3.tajuk entry 2 "SAYA JOIN SEGMEN BLOGGER BARU". ok 2 je.
4.post link entry korang 2 kat bahagian komen entry wan ni.

SYARAT2x WAJIB!
1.khas untuk (200FOLLOWER ke bawah SAHAJA!)
2.kalau korang tk buat smua langkah2x kat atas 2..kurang bernasib baiklah korang untuk menang.

3 BLOGGER YANG TERBAIK WAN AKAN PILIH dan 2 BLOGGER YANG PALING KURANG FOLLOWER WAN AKAN PILIH JUGA.

pemenang segmen ni akan wan letakkan dalam bloglist baru wan selama sebulan (title bloglist 2. BLOG BARU) konfom ramai yang nak singgah. tak rugi kan? :) so, tunggu apa lagi. jom join!


TARIKH TUTUP 14 OGOS 2011

You Might Also Like

11 comments

  1. http://dyanaefdya.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  2. org first join :) thanks.. :) actualy org first da msuk salah satu drpd blog bertuah :)

    ReplyDelete
  3. http://deviedelamine.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. Joined :)

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-saya-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. dOne (= !!!
    http://oktizarvia.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-saya-blogger-baru.html#Label1

    ReplyDelete
  6. hai...i da join u:-)

    link i..

    nickdotanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. http://nickdotanis.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  8. http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. saya join..
    http://guakerek.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. http://mydiscreetcomplaintsonmylittlelife.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. aien pown nak join jugak..
    http://aienhermionie27.blogspot.com/2011/08/saya-join-segmen-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...