CARTOON BLEACH !

4:49 AM


Hye semua? korang kenal tidak dengan cartoon bleach ni?? bagi budak,remaja,org dewasa lelaki mesti tahu kan cartoon ni. walaupun cartoon ni da lama main. baru kali ni wan dapat WATCH/MENONTON cartoon bleach ni sampai chapter 155. best sangat2x!! cartoon ni bukan about berlawan je. turut di selitkan dengan lawak. haha! malam ni nak sambung menonton sampai chapter 200 =) 

korang nak tahu, cartoon bleach mana yang jadi pilihan wan? haha! mesti la hero dia. yang kat atas 2. terbaik!!

You Might Also Like

3 comments

  1. try tgk one piece....
    serious best
    =)

    ReplyDelete
  2. Bleach ni best jugak..tapi baru berkesempatan nak tengok episod pertama je..hihi..:)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...