Aku Terpaksa !

3:19 PM


Tiada kata2 yang dapat menggambarkan perasaanku sekarang.. tiada apa yang mampu aku buat untuk perbaiki hubungan aku dan dia.. aku tipu.. aku tipu diri aku sendiri.. setiap kali aku online aku mesti stalker FB/TWITTER/BLOG dia.. :'/ 

semalam aku ada mcg dia wish ramadhan.. tapi dia tak replay pun.. aku tungguh dari semalam.. :'/ perasaan cinta dan syg aku kat dia masih "SAMA" seperti dulu..tk berkurang walau sedikit pun.. 

aku ingat..cinta aku dan dia akan kekal selamanya...tapi sekarang baru aku sedar..dia da bahagia dengan hidup dia sekarang..

aku tak patut ganggu hidup dia lagi.. aku sedar.. aku just sorang yang terbuang.. :'/ dia memang terbaik..dan aku tak layak merasa cintanya.. aku redha..huhu.. aku akan padam semua memory kita bersama.. video yang awk buat 2 membuatkan aku nanges pepagi buta ni..aku baru jew padam video kita 2..selama ni video 2 menjadi penawar rindu.. skrg video 2 da d padam..aku terpaksa padam video 2..huhu..

lepas ni.. aku tak akan stalker hidup awk da..take care... :'/ aku terpaksa padam semua memory kita..huhu..

You Might Also Like

1 comments

  1. tak semua apa yg kita harapkan itu akan menjd dan kekal... setip ape yg berlaku ade hikmah... ALLAH adalah sebaik perancang...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-1433-dari-faizul.html

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...