Bestnya Dengar Lagu Raya

5:09 AM


Hye semua? wan nak kongsi cerita sedikit dengan korang semua. sedikit jew. tak banyak pun. hehe. actually, wan rase best sangat bila dapat dengar lagu raya.. :) lagi2 d bulan puasa yang baru nak habis minggu pertama. 

tidak dapat d nafikan da rama station radio, kedai, shopping complex, kenderaan awam yang memainkan lagu raya. bertambah la tak sabar nak raya kan. walaupun kita tak sabar nak raya. puasa jangan d tinggalkan. kerana tanpa puasa kita tak akan dapat rasa nikmat hari raya 2. :)

minggu kedua ni merupakan minggu keampunan. banyak2 kan la amal ibadat kita. semoga kita semua memperoleh keberkatan dari Allah S.w.t..insya'allah :)


You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.