Tuesday, July 31, 2012

Bestnya Dengar Lagu Raya


Hye semua? wan nak kongsi cerita sedikit dengan korang semua. sedikit jew. tak banyak pun. hehe. actually, wan rase best sangat bila dapat dengar lagu raya.. :) lagi2 d bulan puasa yang baru nak habis minggu pertama. 

tidak dapat d nafikan da rama station radio, kedai, shopping complex, kenderaan awam yang memainkan lagu raya. bertambah la tak sabar nak raya kan. walaupun kita tak sabar nak raya. puasa jangan d tinggalkan. kerana tanpa puasa kita tak akan dapat rasa nikmat hari raya 2. :)

minggu kedua ni merupakan minggu keampunan. banyak2 kan la amal ibadat kita. semoga kita semua memperoleh keberkatan dari Allah S.w.t..insya'allah :)


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers