Jalan Cerita Video Carly Rae Jepsen call me maybe

8:24 AM


ish3... kenapa semakin ramai artis orang putih yang semakin popular eh? lagu diorang pun best2. kan best kalau artis malaysia macam diorang ni. maksud wan boleh famous tapi famous dengan lagu2 yang best. hehe. actually, wan minat lagu ni. wan tak minat artis dia. wan minat lagu dia. video dia pun lawak jugak. 

kat video ni menceritakan dia ada suka kat seorang lelaki yang duk berjiran dengan dia. boleh d katakan lelaki 2 crush dia. hari2 dia duk skodeng ape lelaki 2 buat. ada suatu hari 2. lelaki 2 kat luar. so, carly rae jepsen pun mencuba mencari or mendapatkan perhatian lelaki. dia buat2 cuci kereta dengan lagak sexynya. dan akhirnya dia terjatuh dan pengsan. lelaki 2 pun datang ke tempat dia dan cuba menolong. bila carly sedar lelaki 2 da ade dekat dia.

dia nak bagi nmbr kat lelaki 2. tapi tak sangkah plak lelaki 2 adalah seorang gay. huhu. sedihnye. hahaha. ok la. korang layan video official dia. jom layan !


sebelum korang play. stop my mp3 music ok! ;)

macam mana? awesome tak? msti la awesome..hehe..bagi wan tersangat2 awesome! jalan cerita yang menarik pada akhirnya. hahahaha! 

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.