Video Gambar Bogel Artis Melayu

12:10 AM

Hye semua? petang ni saya nak membuat entry yang agak panas lagi menSTIMkan anda. saya bukan nak saje2 buat entry macam ni. saya cuma rasa agak pelik kenapa blog saya ada traffic "Video Gambar Bogel Artis Melayu?" sedangkan saya tak pernah upload video gambar bogel artis melayu kat blog ni. :') mmang keyword memainkan peranan penting kowt dalam meningkatkan traffic light kat blog. :)

sebagai bukti saya telah print screen search keywords bagi blog saya.
dan sila korang tengok search keyword yang pertama. yang telah saya tanda merah. hahaha! memang agak terasa kesengalannya d situ.


Bagai mana dengan search keywords kat blog korang? jom kongsikan bersama rakan2 blogger anda yang lain. terima kasih ! :)

saya menyalahkan pacik Google.com kerana meletakkan search keywords 2 kat blog saya.. :P

You Might Also Like

1 comments

  1. jemput menyinggah ke blog yan . http://ceritadarisayer.blogspot.com/ .

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.