I'm Free And Single :)

5:18 PM


hye semua? saya nak buat pengakuan..bahawasanya saya da lama berstatus single. tapi baru hari ni saya nak  gtau kat korang semua..bhahahaha... boleh mcm 2? just kidding..

saya cuma nk cerita.. kalau kita single.. mesti kita rasas bebaskan?? tak de sape nak halang/larang kita buat sesuatu benda 2. kita nak pegi mane2 pun boleh. tak perlu bertanya or mintak izin.. betul tak? kebanyakan lelaki tak suka d kongkong oleh GF mereka.. mereka nak kebebasan.. betul tak?

wan tahu.. smua soalan yang wan tanya 2 soalan yang sangat2 senang.. korang jawab "betul" kan?? tapi bila kita single ni pun ada juga yang tak best. korang nak tahu apa yang best?? yang tak bestnya kita tak de sape nk care.. kita akan rasa sunyi.. ni pandangan wan.. tak tahu plak pandangan korang semua.. :)

SINGLE LAGI BAGUS DARI ADA COUPLE :)

pada pandangan korang plak macam mana? mana satu yang best.. ada couple or single?? 

komen la sikit ea.. ^^ nak tahu jugak pandangan korang ;)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...