Thursday, July 26, 2012

Koleksi Majalah KLIK Saya

bertemu lagi kita pada kali ini. hehe. hari ni enta kenapa wan semangat nak update blog. biasa la 2 kan. bukan mood makan jew ada. mood berblogging pun kena ada juga. :)

kali ini wan nak story mory fory the kory. haha! korang ni lurus bendul sangat. 2 gurauan jew. korang memang pembaca setia. ok. kali ni wan nak kongsi salah satu majalah hiburan yang wan suka. tapi sebelum 2. wan nak cerita macam mana wan boleh terminat majalah tersebut. sebenarnya time form five. adalah sorang kawan wan ni nama dia haryati *sorry tak tag nama. dia salah seorang peminat hiburan. abg dia plak peminat nombor 1 Lady Gaga. sangat la sesuai bila d gabungkan mereka menjadi adik beradik. hehe. 

pada hari kejadian kawan wan 2 bawak majalah. wan pun teringin jugak nak bace. maklum la bosan tk de belajar lagi time 2. baru jew bukak sekolah. wan pinjam dan baca nama majalah 2 memang pelik. "majalah klik???" first time dengar. tengok cover majalah pun da menarik minat wan untuk menurkan sesi membelek2 majalah tersebut. selepas beberapa minit wan habis baca. d situ la bermulanya niat dalam hati wan untuk membeli majalah macam 2.

MAJALAH KLIK pertama yang wan beli bertarikh 15 MAC 2011 cover majalah 2 AVRIL LAVIGNE. start dari hari 2 wan terus menerus membeli dan membeli setiap keluaran baru majalah tersebut. memang best! macam2 info tentang hiburan artis luar dan artis tempatan ada. kalau korang tak caye. beli la dan baca sampai lebam. hehe.

SEDIKIT SEBANYAK KOLEKSI MAJALAH KLIK SAYA
beberapa koleksi majalah klik wan. sebagai bukti yang wan minat dengan majalah klik ni! minat bukan sekadar hangat2 tahi ayam tau! :P korang tengok kat dalam pic 2. malajah yang bercoverkan artis BIG BANG 2 merupakan keluaran bertarikh 01 JULAI 2012. baru lagi :) hehe.

SAYA PUN NAK JUGAK BERGAMBAR DENGAN MAJALAH KLIK NI. HEHE
Amboi! lihat la muka saya yang agak kecomelan. baru bangun jew terus snap pic ni bersama majalah2 klik tersayang. kesimpulannya, wan suka majalah klik! tapi kalau boleh. perbanyakkan lagi info yang menarik. kurangkan tentang kpop/jpop.. huhu. dan wan berharap majalah klik menambah bilangan muka surat. terlalu sikit bilangannya 2. maklum la.. wan baru jew beli. tak sampai 1jam da habis wan baca semua. huhu.. :)

ok 2 jew.sekian dan terima kasih ^^

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers