Hari Kedua Berpuasa Tahun 2012

3:10 PM

Tiada Kaitan Dengan Entry :P
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua para blogger yang saya hormati sekalian?? ^^ hari ni merupakan hari kedua kita berpuasa.. cepat jew kan masa berlalu.. nanti pejam celik..pejam celik.. da 30hari berpuasa.. wan akan usahakan untuk terus update blog ni selama kita berpuasa dalam bulan ni..

Hari ni bersahur ramai2.. yang tak de akak ipar sorang dan akak aku sorang with husband dia yg kat sarawak.. yang lain ada.. dapat sahur beramai2..bestnye ^^

okay... 2 jew wan nk cite pepagi buta ni..hehe.. sekian dan terima kasih ^^

You Might Also Like

1 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...