Aku Anak Kampung

1:05 AM

Hye semua? entry kali ni wan nak cerita pasal diri wan jew. boleh kan? of course la boleh, ni kan blog wan. :p huhu. hurmm. wan ni merupakan anak kampung jew. bukan anak bandar macam korang 2. tapi wan tak rasa malu pun jadi anak kampung ni. wan bahagia dengan hidup wan.

Wan hidup bukan di kawasan orang yang sepenuhnya hidup mewah dan senang. wan hidup di kawasan yang sederhana jew. tapi wan bersyukur dengan apa yang telah d kurniakan pada wan. wan pasti ada hikmah kenapa hidup wan macam org senang. :) 

Kebahagiaan 2 tak semestinya datang dengan kemewahan. tapi kebahagiaan 2 datang dari hati yang sentiasa redha dan bersyukur dengan apa yang ada. wan bersyukur gak. walaupun wan duduk kat pedalaman sabah. wan masih boleh berhubung dengan kawan2 blogger, kawan2 twitter dan facebook. 

Anak Kampung Handsome ! hehe. ;)
Manusia yang tak pandai bersyukur 2 yang sentiasa rasa hidup mereka ada yang kurang. sebab itu pentingnya kita bersyukur dan sentiasa melafazkan "Alhamdulillah" :') masing2 punya rezeki. hehe. 

Pape pun jangan la bangga sangat jadi orang bandar sampai sombong k.! seriously, perangai macam 2 bagus tolak jew masuk lombong arang batu. siapa setuju? hehe. wan thu ramai yang setuju. muehehe. biar kita hidup senang atau susah kita masih bergelar hamba Allah.. :') sekian ~~

You Might Also Like

6 comments

  1. me too..proud to be a village people..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaahh!! :') kita satu team.haha.. proud mnjadi anak kampung..

      Delete
  2. Replies
    1. yekw? ingatkan akak org bandar.. :P hehe

      Delete
  3. sy anak kampung jugak... suka jd org kampung...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! tambh sorang lagi jadi team kampung..hehe...bestkan jadi org kg.. :)

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...