Berapa Ramai Manusia Yang Bernama Mohd Rizwan ?

7:33 PM

Berapa Ramai Manusia Yang Bernama Mohd Rizwan ?
Hye semua? entry kedua untuk hari ini. ^^ sebenarnya tajuk entry ni sering menjadi persoalan dalam kepala otak wan. huhu. wan nak jugak tahu berapa ramai manusia yang bernama mohd rizwan ni. sebab setakat ni ramai yang berkata nama yang ada "WAN" ni semua handsome2, cute2, dan cantik2. hahaha :3 *perasan 24saat* 

Nanti korang da ade anak. jangan lupa cari nama yang ada "WAN" ni. hahaha! memang ramai kot yang bernama mohd rizwan kat dunia ni. sebabnya, bila wan search kat google "mohd rizwan" perggh! ramai bebenor! ade yang dari arab, kemboja, eropah, indon dan banyak lagi. huhu. 2 yang dari luar negara. yang dalam negara lagi la ramai kot. 

Time sekolah dulu pun ade gak nama budak 2 "mohd rizwan" cuma ejaan 2 agak berbeza sikit. pape pun blog yang korang masuk ni merupakan blog mohd rizwan yang sebenar. cewah! hahaha.. :p

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...