Friday, September 21, 2012

TM UniFi Pakej VIP

hye semua? hari ni wan nak cite pasal unifi yang baru jew kitorang serumah langgan. baru jew kemarin kitorang langgan. pada pendapat wan la kan. memang tak rugi pun langgan pakej VIP ni. nak tahu kenapa wan kata tak rugi? korang bace dulu kat bawah ni

TM UniFi Pakej VIP
korang da baca ? hurmm. kitorang semua langgan VIP10. so, sebulan 2 rm200 bahagi 14orang = rm14 lebih setiapa bulan untuk setiap orang. murah letew!! yeaaay! lagi pun kan, unifi ni memang laju tahap gaban ! download pun laju. semua laju. kalau korang tak caye. boleh la beli ea. ;)
TM UniFi Pakej VIP
Semua barang2 yang ada dalam picture 2 akan korang dapat bila korang langgan pakej unifi ni. memang banyak perubahan la bila kitorang langgan. salah satu perubahan yang paling jelas ialah....jeng..jeng..jeng.. semua duk 24jam depan lappy. huhu. sabor jew la. ;p 

Boleh la wan update dan online selalu kat blogger ni. yeaah! hahaha

6 comments :

Mr. Firdaus Windey said...

untunglah dok ramai.. kalau bayar sorang2.. huhu

-meeSUPERGIRL- said...

msti utube pon tade sgkut2 kan? hehe .. untung laa

Mohd Rizwan said...

hehe..yups..untunglaahh sesangat..ni la kebaikan duk reramai..hehe

Mohd Rizwan said...

a'ah...mmang tk de sangkut langsung.. :3 2 yang best..

wan ecah said...

ada limited tak ?

Mohd Rizwan said...

tk de limited ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers