Tuesday, September 4, 2012

Semut Serangga Masuk Dalam Seluar Lelaki l Entry Bergambar

Kecoh satu kampung d buatnya bila semut serangga masuk dalam seluar seorang lelaki. sebenarnya kejadian itu telah lama pun berlaku dan mangsanya adalah wan sendiri. =.=" kalau di fikirkan balik memang kejadian 2 memalukan. bukan diri ini yang sangap nak membiarkan semut serangga 2 masuk dalam seluar. tapi semut ni yang sangap tahap kegatalan nak masuk dalam seluar wan. huhu mencik2! *hentak2 kaki* haha

Tak pe la. semua da terlanjur cinta time 2. haha. perkara da berlaku. nak buat macam mna kan? huhu. nasib la time 2 wan guna underwear cap levi's original. haha. klau tak konfom tembus menumbus semut serangga kat dalam 2. enta2 boleh sesat dalam hutan amazon wan. *jangan fikir yang bukan2* hahaha

Wan tak ingat sangat pada hari kejadian. sebenarnya tujuan wan time nak pungut kain. mama yang suruh. tak perasaan plak ada segerombolan semut serangga sedang bershopping kat bawah 2. huhu. wan pun slamber badak jew lalu kat tempat mereka shopping tanpa memandang ke bawah. ape lagi, ada la seekor dua terus masuk dalam seluar wan tanpa wan sedari. huhu. da la masuk tak beri salam! ni memandai jew gigit paha wan yang sexy 2. *perasan 24saat* haha

Korang mesti nak tengok semut serangga yang kejam dan jahat 2 kan? tengok picture kat bawah ni. huhu

Semut Serangga Paling Bahaya 
Semut Serangga Paling Bahaya 
Ni la semut serangga yang tak tahu malu 2! ciss! siapa tahu cara nak hapuskan semut serangga paling bahaya ni?? wan nak sangat beli racun serangga untuk menghapuskan semua semut2 serangga macam ni. huhu. korang kena hati2 tau! jangan sampai kena gigit oleh semut serangga ni. sakit sangat2.. huhuhuuu..

Korang nak tengok gambar semut serangga masuk dalam seluar lelaki? sorry tak de. gambar serangga 2 jew ade.. hahaha :p

6 comments :

Arham Md Ali said...

Amek sendiri eh gambar ni? Very nice. Tapi memang irritating kalau semut ni start jalan2 atas badan kita.

Mohd Rizwan said...

a'ah..amek sndiri..thanks! :D hehe.. haha..tau tk pew.. :3 huhu..

aniqbukhary said...

Hidup blogger sabah!!!

Sya Syahirah said...

HAHA.Kelakar lah saya baca ._. eh eh? saya je ke perempuan yang komen ni? K malu T.T

Mohd Rizwan said...

yeaah! hidup blogger malaysia.. :D

Mohd Rizwan said...

hahaha.. :P it's okay..entry ni siapa2 pun boleh komen.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers