Wednesday, September 26, 2012

Menuntut Ilmu Di Negeri Orang

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua? ^^

Sudah lama rasanya wan tak update blog tercinta ni. huarrgghh! tak de masa beb! bukan macam hari 2. setiap hari update. kali ni da jarang update. sedesss!

Menuntut Ilmu Di Negeri Orang
Pape pun sekarang wan da pun sambung study kat KLMU / Kuala Lumpur Metropolitan University College. setakat ni semuanya ok. cuma bus ke kolej 2 yang susah sikit. sebab bus 2 hanya gerak pada masa2 tertentu. huhu. masa2 tertentu 2 tak sama pulak dengan masa kelas kita kan. sabor jew la.

Tiada lagi masa wan nak duk online 24jam macam dulu 2. sekarang masa wan da penuh dengan belajar, belajar dan belajar kecuali jumaat, sabtu dan ahad :p muehehe! 


Back To The Topic..kini wan menunttu ilmu di negeri orang. memang tak sama rasanya dengan menuntut ilmu di negeri sendiri. tapi tak pe la. semua ni ada hikmahnya. mungkin selepas wan menuntut ilmu di negeri orang ni wan akan terbiasa hidup berdikari tanpa bergantung kepada keluarga wan. :') 


Wan memang tak nak susahkan family wan dan wan tak akan sia2kan peluang yang keluarga wan berikan ni untuk sambung study kat KLMU. :') 


"Jauh Perjalanan, Luas Pemandangan"


Ombak Rindu kepada keluarga yang berada di negeri SABAH. :') wan harap mereka semua sihat dan ceria selalu. hehe :*



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers