Cerita Hari Jumaat ! #LMFAO

8:29 AM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua? ^^
Hari ni tak de pape yang best pun. 24jam duk online jew. maklum la da ade unifi.  muehehe. kalau korang ade unifi konfom korang pun sama. akan online 24jam. seperti yang wan cakap. semua lancar! line tenet tak de sekat2 macam berukband celcom, digi and maxis 2. :p

Tapi ok la jugak..semenjak ada unifi kat rumah ni. kitorang da jarang keluar merayap. ;) ada kebaikan unifi ni. haha. pape pun jom layan picture kat bawah ni. lol

Lawak LMFAO !

hahaha! LOL ! tergelak wan baca. hahaha. jom gelak sesama. sep pakai kaki ! ^^ muehehe. 

Esok sabtu kan? alamaakk! lupa plak. BFF wan "daty" ajak jenjalan pegi titiwangsa dan labry negara. hurmm. wan nak mcg dia jap. kot2 tak jadi. dia ni susah sikit. last2 minit baru cancel =.=" LOL!
Wan Rindu Family wan dan lover wan! rindu sesangat ! :') semoga meraka semua sihat2 dan berada dalam keadaan yang baik. huhu.. aminn..

You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...