HASIL NIKON D3100 : Bunga Orkid Malaysia

9:19 PM

Assalamualaikum dan salam 1malaysia sebagai pembuka bicara.. peace yo! ^^V

Wan nak tunjukkan sedikit hasil daripada NIKON D3100 milik wan 2. hehe. sorry kalau gambar tak berapa cantik. hanya ini yang mampu hasilkan. hoho

Actually, bunga orkid ni tumbuh tanpa penjagaan yang rapi. tapi boleh plak dia hidup subur kat depan rumah sampai la ke hari ini. bukan senang nak tengok bunga orkid ni berbunga. jarang dan kadang2 jew dia berbunga. cerita pasal orkid la plak. *nak tahu lebih lanjut search kat google* hehe

jom layan gambar bunga orkid kat bawah ni..

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ^.^

HASIL NIKON D3100 : Bunga Orkid Malaysia

HASIL NIKON D3100 : Bunga Orkid Malaysia
macam mana? ok tak? *nampak biasa jew kan* hahaha. wan nampak picture ni sangat2 cantik. pada mata wan. tak tahu plak pada mata korang :P muehehe. dua gambar jew untuk hari ini. tapi memang best guna camera nikon d3100 ni. tak sia2 wan beli ;) jom pegi beli nikon ! #IamNikon

You Might Also Like

2 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.