preview blog terbaik dari ladang "Blog PESONA"

12:59 AM

Assalamualaikum dan selamat pagi semua? hari ni wan akan preview blog "PESONA" blog pesona ni merupakan blog pilihan wan gak. sebab dalam blog ni banyak memberi info / tips tentang islam dan banyak menceritakan tentang kehidupan penulis sendiri.

kat bawah ni merupakan header blog pesona

smart!! :D wan tak pandai buat header mcm ni..huhu
penulis blog pesona ni berasal dari keningau sabah, malaysia. sedikit pengenalan tentang diri penulis blog pesona.

"*Muslim,suka ilmu,penyayang, *Pendidik,suka membaca,suka bunga,pencinta alam semulajadi,suka yang unik,suka kebun,hehe!ada juga meleter tuk menasihati. suka yang unik & periang. *Suka bertegur sapa,sukakan kasih sayang & suka bersyukur,senyum ibadah dan suka bersederhana."

 apa yang korang tunggu lagi 2? jom terjah dan follow blog "PESONA" ni! :D buat pengetahuan penulis blog pesona. wan da follow dan masukkan blog pesona dalam bloglist wan. :) klau sudi masukkan la blog wan dalam bloglist pesona. :) hehe

kepada sesiapa berminat untuk di preview sila baca entry wan yang lepas. klik "SINI"

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. trima kasih sudi singgah kat sini.. :D membalas kunjungan..

      Delete
  2. Wow! ni dah hebat ni wan...tertunailah rasa nak di PREVIEW di blog wan yang very nice ni.Ok tq dan dah jadi list blog di ruang Blog Pesona Lelaki Kacak..amat menghargainya wan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ok :D you're wlcme..pape pun thanks da msukkn blog wan dalam bloglist blog pesona ^.^

      Delete
  3. Replies
    1. da selalu terjah? akak ni stalker :p hehe

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...