Thanks Abg Ben Ashaari !

10:15 PM

Assalamualaikum semua? ^^ 

Hari ni happy sesangat. akhirnya hari yang d tunggu2 selama ni telah pun tiba. *ayat tak bleh blah plak* =.=" haha. macam tak caye jew kan abg ben ashaari follow blog wan!! yahoooooooooooooo!! 
*lompat terjun bangunan klcc* hahaha! gurau jew.

Pape pun thanks kepada abg ben kerana sudi follow blog wan :') terharu *23saat + 1minit* huhu. jasa baik abg ben sangat2 d hargai. abg ben telah memberi semangat kepada wan untuk berblogging semenjak dari mula lagi tau. :') 

gambar kat bawah ni bukti abg ben ashaari da follow blog wan

Bukti Abg Ben Ashaari Follow Blog Saya
kepada sesiapa yang tak kenal abg ben 2 memang agak ketinggalan zaman batu dan ais la ea. abg ben ni salah seorang blogger famous kat malaysia. jom terjah blog abg ben plak. klik "sini"

Terima kasih sangat2.. :'D

You Might Also Like

8 comments

  1. teringat perasaan sendiri masa abg ben follow dulu..hiks3...

    mmg sgt happy..

    dayah pun setiap kali mood takde nak berblogging selalu pi terjah entry abg ben yg beribu tu...
    carik mood..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..kannn.. mmang happy sngt2.. :')

      sama la dngn wan...wan pun mcm 2..lagi pun blog abg ben ringan jew..tk berat mcm blogger2 famous yang lain..huhu

      Delete
  2. Follower kat sebelah Abg Ben ni pun best gak. Hak hak hak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..akak letew :P yups..best angat2..

      Delete
  3. Replies
    1. sama2.....terima kasih juga abg ben! :')

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.