Friday, September 7, 2012

cepat ! pencarian blog baru untuk di preview !

Anak Buah Aku Yang Akan Jadi Juri. haha :P
Assalamualaikum dan selamat pagi semua? tetiba plak wan teringin nak membantu meningkatkan traffic blogger2 baru ni. so, wan akan mencari 20 blog baru untuk di preview. kepada sesiapa yang berminat 2. korang boleh penuhkan syarat2 berikut.


  1. buat 1 entry yang bertajuk "pencarian 20 blog baru untuk di preview by mohd rizwan"
  2. nyatakan kenapa korang nak di preview? dan beri komen tentang blog wan.
  3. Like fan pages wan. dan follow blog wan. siap!


Tinggalkan link blog korang kat bahagian komen sekirannya korang da penuhkan syarat2 d atas ^^ cepat2! semua blog yang join akan di preview dalam bentuk list.. blog terawal dan terbaik akan dimasukkan dlm bloglist wan :D

7 comments :

etuza said...

wah tawaran hebat ni..nak merasa jg ni Wan..nak join klik
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

tamamnamra said...
This comment has been removed by the author.
Lang Radzlan said...

saya dah ..Harap ada kemajuan yea :)

http://jebatdurjana.blogspot.com/2012/09/pencarian-20-blog-baru-untuk-di-preview.html

tamamnamra said...


http://tamamnamra.blogspot.com/2012/09/sesuai-sangat-untuk-blog-yang-masih.html

etuza said...

Asalamualaikum wan, blogger pilihan ..menjadi pilihan wan " pesona etuza warna-warna kehidupan" gembira dan bersyukur...terima kasih wan. uncle dah terjah blog wan..nampak preview..

ikaa said...

wahhh terbaik laaa

Arif Albagani said...

aku dah buat...sila2 angkut :)

pencarian 20 blog baru untuk di preview by mohd rizwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers