cepat ! pencarian blog baru untuk di preview !

9:08 PM

Anak Buah Aku Yang Akan Jadi Juri. haha :P
Assalamualaikum dan selamat pagi semua? tetiba plak wan teringin nak membantu meningkatkan traffic blogger2 baru ni. so, wan akan mencari 20 blog baru untuk di preview. kepada sesiapa yang berminat 2. korang boleh penuhkan syarat2 berikut.


  1. buat 1 entry yang bertajuk "pencarian 20 blog baru untuk di preview by mohd rizwan"
  2. nyatakan kenapa korang nak di preview? dan beri komen tentang blog wan.
  3. Like fan pages wan. dan follow blog wan. siap!


Tinggalkan link blog korang kat bahagian komen sekirannya korang da penuhkan syarat2 d atas ^^ cepat2! semua blog yang join akan di preview dalam bentuk list.. blog terawal dan terbaik akan dimasukkan dlm bloglist wan :D

You Might Also Like

7 comments

  1. wah tawaran hebat ni..nak merasa jg ni Wan..nak join klik
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya dah ..Harap ada kemajuan yea :)

    http://jebatdurjana.blogspot.com/2012/09/pencarian-20-blog-baru-untuk-di-preview.html

    ReplyDelete

  4. http://tamamnamra.blogspot.com/2012/09/sesuai-sangat-untuk-blog-yang-masih.html

    ReplyDelete
  5. Asalamualaikum wan, blogger pilihan ..menjadi pilihan wan " pesona etuza warna-warna kehidupan" gembira dan bersyukur...terima kasih wan. uncle dah terjah blog wan..nampak preview..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...