Saturday, September 1, 2012

Kejora Di Langit Cinta

hye semua? mesti korang tertanya2kan ape yang kejora sangat 2 kan. hehe. actually, kemarin wan pegi jalan2 ngan someone special la katakan. kalau korang nak tahu hurmm.. belum tiba masanya. hahaha! :P biar menjadi persoalan dalam kotak fikiran korang! ngee.. 

back to the topic utama! wan jenjalan , pusing2 kat shopping complex dari pagi sampai la ke petang..akhirnya wan jumpa jugak kedai yang menjual "NOVEL ALAF 21" yeaahaaa! teringat plak zaman dulu2 d mana wan tak henti2 melanggan novel ni walaupun sebenarnya duit poket sudah kosong. haha. 

wan masuk jew kedai 2 wan terus mencari , tercari , bercari , percari..  *eh? pown bleh* wan mencari novel keluaran alaf 21. sebab akak wan cakap novel2 keluaran alaf 21 ni memang pergghhh memberi seribu , sejuta, sebillion rasa yang menyusuk ke kalbu sampai tak boleh d lupakan. haha. 

akhirnya ! *jeng jeng jeng* wan jumpa gak akhirnya novel keluaran alaf 21 ni. anak mata wan terus terfokus kepada novel alaf 21 yang bertajuk "KEJORA DI LANGIT CINTA". hati wan rasanya sedang berkejora di langit cinta pada masa ni. konon jew la. huhu. 

Tanpa berfikir panjang wan terus membeli buku 2 dan terus beredar dari kedai novel 2. takut nanti terlebih banyak plak. maklum la nak save bajet pada masa ni. muehehe. sila lihat gambar kat bawah ni. ni la picture novel 2.

Novel Alaf 21 : Kejora Di Langit Cinta Karya Anis Ayuni


2 comments :

Tetamu Istimewa said...

Wah, suka baca novel juga ya. Salam perkenalan.

Wan Retis said...

slm perknalan juga dari wan... :) sngt2 suka..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers