Murtabak Dan Rojak Penang Versi Sabah

6:25 AM

Assalamualaikum kepada semua umat manusia yang beragama islam. hehe. hurmm. hari ni wan tak dapat nak update blog banyak2. maklum la hari ni wan pegi luar ada urusan penting. urusan 2 biarlah menjadi rahsia wan sorang. korang tak perlu nak tahu :p

Entry kali ni wan cuma nak perkenalkan hidangan makan petang wan sebentar tadi semasa selesai segala urusan. *ayat terbelit lidah* hahaha. actually, wan da makan nasik ayam pun sebelum 2. wan makan banyak. pastu, tetiba wan menjadi lapar semula. haiyak.. =.=" 

Tanpa memberi peluang perut merasa lapar. ayah wan terus ajak g "makan petang" katanya. kekeke. wan ikut jew! orang da belanja 2! hehe. dengan rakusnya wan pun order la murtabak telur + rojak penang versi sabah ! yummy3! 

Murtabak Telur Sedap

Rojak Penang Versi Sabah
Alhamdulillah. kenyang jugak akhirnya setelah selesai melantak dua hidangan yang sedap ni. :') tetiba lapar semula plak! hadooi! =.=" jom melantak kat dapur. hahaha

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. kat sandakan, sabah. mai la datang..wan belanja..hehe

      Delete
  2. Adoi Terlioqnya kak M tgk...dah lama tak layan juadah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jom kak m..mai datang sandakan, sabah..wan belanja mkn juadah ni :3

      Delete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...