Wednesday, September 5, 2012

Murtabak Dan Rojak Penang Versi Sabah

Assalamualaikum kepada semua umat manusia yang beragama islam. hehe. hurmm. hari ni wan tak dapat nak update blog banyak2. maklum la hari ni wan pegi luar ada urusan penting. urusan 2 biarlah menjadi rahsia wan sorang. korang tak perlu nak tahu :p

Entry kali ni wan cuma nak perkenalkan hidangan makan petang wan sebentar tadi semasa selesai segala urusan. *ayat terbelit lidah* hahaha. actually, wan da makan nasik ayam pun sebelum 2. wan makan banyak. pastu, tetiba wan menjadi lapar semula. haiyak.. =.=" 

Tanpa memberi peluang perut merasa lapar. ayah wan terus ajak g "makan petang" katanya. kekeke. wan ikut jew! orang da belanja 2! hehe. dengan rakusnya wan pun order la murtabak telur + rojak penang versi sabah ! yummy3! 

Murtabak Telur Sedap

Rojak Penang Versi Sabah
Alhamdulillah. kenyang jugak akhirnya setelah selesai melantak dua hidangan yang sedap ni. :') tetiba lapar semula plak! hadooi! =.=" jom melantak kat dapur. hahaha

4 comments :

AINI CHE DIN said...

sedap2...kt mana ni???

Si Matatajam said...

Adoi Terlioqnya kak M tgk...dah lama tak layan juadah tu..

Mohd Rizwan said...

kat sandakan, sabah. mai la datang..wan belanja..hehe

Mohd Rizwan said...

haha..jom kak m..mai datang sandakan, sabah..wan belanja mkn juadah ni :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers