Monday, September 3, 2012

Blog Siapa Nak Di Review ?

Sekadar Hiasan dari Koleksi sendiri
Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? tetiba terasa macam nak review blog siapa2 jew. huhu. da lama wan tak review blog2 pilihan ni. bila wan review blog korang secara auto wan promosikan blog korang kat twitter dan follower2 wan. kalau korang rasa berminat nak d review tinggalkan komen kenapa korang patut d review.. ^^

Insya'allah wan akan review lebih dari 1 blog :) syarat2 dia senang jew. 
1.follower blog 2 tak boleh lebih dari 1000 follower. 999 follower 2 boleh la. haha.. 
2.kena follow blog wan dan like blog wan..
3.pastu komen gtau kenapa korang harus d pilih utk d review?

ok..cepat2.. :)

7 comments :

#ciksuzlin said...

tolong review blog kita~

sebab kita nak cari kawan banyak-banyak.

(^_____________^)

http://suzlinazreena.blogspot.com

Faizul Osman said...

teringin gak nak di review... huhu...

sy nak cari pembaca setia yg sudi utk membaca hasil tulisan sy...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/wedding-cik-siti-nh-cik-oden.html

Chenta Eyfa Latieyfa said...

nak jugak sbb followez sye lom cecah 500 lagi pun hehehe.nak tambah kawan ramai2 lagi.

Mohd Rizwan said...

pastikan korang da ckup syarat tau..huhuu :')

Si Matatajam said...

Tolong review blog kak M buleh dak....Blog akak tak sampai seribu followers pun lagi...
http://mymatatajam.blogspot.com/
sebabnya..akak nak tambahkan lagi kengkawan ramai2...

Si Matatajam said...

Akak dah follow sini dok kat sebelah Abg Ben tu..hi hi...FB ID plak kynyanie..so Syarat dah dipenuhi..

Danial Adzhar said...

Tolong review blog saya jugak...ini dia http://hyedroba.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers