Blog Siapa Nak Di Review ?

6:41 AM

Sekadar Hiasan dari Koleksi sendiri
Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? tetiba terasa macam nak review blog siapa2 jew. huhu. da lama wan tak review blog2 pilihan ni. bila wan review blog korang secara auto wan promosikan blog korang kat twitter dan follower2 wan. kalau korang rasa berminat nak d review tinggalkan komen kenapa korang patut d review.. ^^

Insya'allah wan akan review lebih dari 1 blog :) syarat2 dia senang jew. 
1.follower blog 2 tak boleh lebih dari 1000 follower. 999 follower 2 boleh la. haha.. 
2.kena follow blog wan dan like blog wan..
3.pastu komen gtau kenapa korang harus d pilih utk d review?

ok..cepat2.. :)

You Might Also Like

7 comments

  1. tolong review blog kita~

    sebab kita nak cari kawan banyak-banyak.

    (^_____________^)

    http://suzlinazreena.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. teringin gak nak di review... huhu...

    sy nak cari pembaca setia yg sudi utk membaca hasil tulisan sy...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/wedding-cik-siti-nh-cik-oden.html

    ReplyDelete
  3. nak jugak sbb followez sye lom cecah 500 lagi pun hehehe.nak tambah kawan ramai2 lagi.

    ReplyDelete
  4. pastikan korang da ckup syarat tau..huhuu :')

    ReplyDelete
  5. Tolong review blog kak M buleh dak....Blog akak tak sampai seribu followers pun lagi...
    http://mymatatajam.blogspot.com/
    sebabnya..akak nak tambahkan lagi kengkawan ramai2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dah follow sini dok kat sebelah Abg Ben tu..hi hi...FB ID plak kynyanie..so Syarat dah dipenuhi..

      Delete
  6. Tolong review blog saya jugak...ini dia http://hyedroba.blogspot.com/

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...