Monday, September 3, 2012

Preview Blog "Mai Nak Cerita Si Mata Tajam"

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia semua? ^^

Mesti korang da tahu kan apa tujuan wan buat entry ni? haha. mesti ar. wan nak preview blog akak m ni. akak m? owwh. "akak mata tajam". hihi. akak m ni merupakan tuan tanah kepada blog 

Blog akak m ni pun menarik gak! banyak pic doodle*betul tak ejaan 2?* 

picture kat bawah ni merupakan header blog akak m. memang comel dan lawa! mesti akak ni pandai buat cartoon comel ni. *mohon ajar* huhuuu..
Header Blog Akak Mata Tajam
Pape pun thanks to akak da penuhkan syarat2 untuk d preview. hehe. sorry entry kurang menarik. hanya ni yang mampu wan buat. =.=" mohon jasa baik korang semua untuk follow blog akak ni. korang nak follow klik "SINI"

kalau korang pun nak d preview. baca entry wan yang sebelum ni. klik "SINI"

2 comments :

Si Matatajam said...

Tq Wan sb sudi review blog akak...header tu ehsan dari Mama Arina la dik..puan blog Bunga Hati Mama..dia mmg Pandai buat doodle yg comel2 ni..

Mohd Rizwan said...

you're wlcme..owwhh..ingatkan akak yang buat.header 2 lawa giler!! :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers