Friday, September 21, 2012

Suria KLCC depan mata

Suria KLCC
jeng..jeng..jeng! wan nak kongsi cite pasal "suria KLCC" ni. Hari pertama wan pegi kelas "Kuala Lumpur Metropolitan University College"..sudah terbayang2 dalam ingatan nak pegi suria KLCC.. tapi tak sempat. huhu. sabor jew la. 

Setelah beberapa hari berlalu. baru la sempat wan pegi suria KLCC ni. kolej KLMU 2 kat jalan raja laut, depan Hotel Plaza jew. wan ingatkan dekat sangat la KLCC 2. sebab nampak dekat jew. wan pun semangat la kan pegi jenjalan pegi Suria KLCC sorang2. setelah beberapa minit jalan tanpa peta. wan pun tersesat. kekeke. wan ingatkan dekat! jauh jugak. ~.~"

Rasa menyesal pegi sana pun ada. sebab penat kaki jalan ke sana dan buang tenaga. huhu. tapi best la jugak kan. dapat tengok mercu tanda negara malaysia ni. :3 wan tak sempat nak berphotoshot kat sana. sebab nak cepat balik ke kampus semula. 

Wan jalan balik tapi lalu jalan lain. wan sempat la jugak singgah kat beberapa buah shopping mall. salah satunya wan singgah kat SOGO mall. korang tahu? haha! kat situ boleh dikatakan murah la jugak. wan beli kasut + seluar kelas kat sana. pastu wan jalan kaki pegi ke kampus.

Nasib la wan tak tertinggal bus metro. this is first time wan jalan sorang2 kat KL ni. :') huhu.

1 comment :

Aniez_Najihah said...

biase la toe bole t'sesat lw tnpe peta apatah g sndrian b'jln kn..(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers