Jalan-Jalan Di Kuala Lumpur l Entry Bergambar

9:52 AM

Assalamualaikum dan salam 1malaysia semua? muehehe. minggu ni aku memang busy dengan kelas dan projek2 kat KL ni. hahaha. just kidding. :p wan tak de masa nak update blog pada hari isnin, selasa, rabu, dan khamis..huhuhu. sepatutnya entry ni wan post pada hari ahad. tapi tak sempat. huhu. korang layan jew la picture2 kat bawah ni.

kat suria KLCC

depan suria klcc

yuhuu.. sila tengok menara kat belakang 2.. menara berkembar kuala lumpur ! :D

Depan Pavilion. lol!
Ok. 2 jew. hahaha. no idea. aku da ngantk! tapi memang best ar dapat jenjalan buat kali kedua. hahaha! :p

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...