Friday, September 7, 2012

Ya Allah...Aku Bingung !

Secret Admire yang bagi
Assalamualaikum semua? hari ni wan agak busy menguruskan syarat2 penting untuk masuk ke kolej. busy sesangat. sampai tak sempat nak update blog. niat d hati memang nak update blog tersayang ni. cuma idea wan untuk menaip entry bila busy ni agak susah nak masuk dalam kepala. 

Bila masa lapang, baru ar segala idea mencurah2 bagai air terjun tak henti2. haha. ok stop! jangan terlalu banyak sangat membebel. wan sudah penat. wan cuma nak gtau yang sekarang ni wan bingung! terasa macam nak berpatah balik. 

Berpatah balik ke pangkal jalan. huhu. wan bingung. kemana lagi wan harus luahkan perasaan bingung ini klau bukan kat blog ni. =.=" lol. sebenarnya, wan bingung sama ada nak study kat KL ataupun study kat SABAH jew. huhu. kita boleh berjaya walau kt mna pun kita belajar. 

The problem is ! bila wan study kat KL. sape nak melawat wan bila wan sakit?? tk de kan? huhu. klau kat SABAH ada gak family2 terdekat yang boleh melawat. wan tk de family kat KL. dulu ada. sekarang da tk de. ada jew family wan kt sana, tapi bukan kat KL! =.="

bingung ! bingung ! dan bingung ! wan stresss!

"Ya Allah.. apa semua ni??" :'( 


4 comments :

Pelangi Senja said...

saya tag awak dalam segmen yang saya join..:).. harap pat join segmen sekali yer..
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/segmen-cari-bloglist-bulan-september.html

Faizul Osman said...

anggap ini cabaran dlm hidup... kalau kita tak merantau, sampai bila pun kita tak akan berubah...

Mohd Rizwan said...

ok....thanks tag sya.insya'Allah sya akan join :D

Mohd Rizwan said...

huhuhu... betul gak.. :'/ ok..anggap ini cabaran.. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers