Thursday, August 23, 2012

Baju Raya 2012

Assalamualaikum dan slm 1malaysia semua? wan nak preview baju raya wan pada tahun ini. baju raya ni tak la cantik sangat. cuma sangat sesuai dipakai dan d gayakan oleh wan d hari raya. hehe. colour baju raya wan pada tahun ini adalah coklat. coklat yang hampir sama warna dengan kulit wan. hahaha. baju melayu ni telah d modenkan sikit fashionnya dengan menggunakan butang cina pada baju. 

seriously wan kata baju ni sangat2 selesa. kain baju melayu ni pun tak tebal dan tak nipis. sedang2 saje. hehe.  sebelum raya hari 2 wan bercadang nak letak labuci kat leher dan tepi lengan tangan. tapi nampanya masa tak mengizinkan untuk wan membuat perincian tersebut. sabor jew la. huhu. 

Baju Raya 2012
Time ni wan bergambar kat rumah mertua akak wan d sim2 berdekatan dengan bandar sandakan, sabah. mereka satu rumah semangat merdeka tau. tengok la bendera malaysia kat belakang 2. hehe. korang ada? tk de kan. mesti korang ingat nak raya jew. tapi merdeka tak ingat..weeek! :P

Baju Raya 2012
pape pun belum terlambat sekiranya wan mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua pembaca setia blog wan. dan kepada semua rakan blogger yang wan sayangi. semoga raya tahun ini memberi 1000makna buat kita bukan 1000kg lemak sebab tak henti2 makan. haha. sekian terima kasih :)

6 comments :

shahsyaz said...

jeles meles nehhhhhhh, hehehe

sweet baju raye die, suke tengok warne, lembut jeee

Wan Retis said...

hehe..jeles ke? jgn la jeles..lalalala... mmang pun saje beli warne2 lembut..bru nmpk sweet :p

QweensheesZ said...

segak nyerr dierr...bery nice arr baju raye die..^^ suke !

Tyra Faiera said...

butang baju tuh lawa. siyezly :)

Wan Retis said...

Qweensheesz : hehe..thanks awk! :D

Wan Retis said...

tyra : butang jew? ingatkn wan yang lawa..hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers